Mit szóltok hozzá, hogy Jerzy ment vissza és nem Béci?
Azt hogy itt nem Jersy-ért szavaztak hanem Béci ellen ami nagy különbség....Gondolom ma Jersy oda lesz meg vissza hogy milyen erős :))) pedig igazából nem érte szavaztak!
Amúgy én a Bécit sem szeretem, nem védem csak nem hiszem hogy a Jersynek ennyi híve lenne.....
Szerintem Béci nagy ellenfél lett volna Akárkinek és minden bent maradt versenyző hozzátartózói, barátai, rajongói a Jersyre szavaztak inkább.
Jersy nem sok néznivalót nyújt/nyújtott bár mióta Gigi kint van egész normális és még gondolatai is vannak :D
Én örültem neki, bár nem különösebben kedvem Jerzyt, én Alekosz rajongó vagyok.
Jerzy szerintem nagyon jószívű, tisztalelkű srác, nem tartottam éppen korrektnek Béci választását, ez szerintem erkölcsi normákba ütközik. Lehet, hogy egyéni játék, de amíg nem muszáj, addig nem gázolok át egy majdnemhogy rokonomon.
Mindenki tisztában van azzal, hogy az Alekosz rajongók intézték így a dolgot, de Béci is rendesen vágta maga alatt a fát.
Picit azért sajnálom, hogy az Alekosz-Béci párbaj elmaradt, az izgalmas lett volna.
szerintem meg mindenki bisztos volt abban hogy béci nyeri meg, ezért vmi okból nem szavaztunk rá. jerzy rajongói meg nyomták az sms-t. és bécire meg mindenki csak várt, h megnyerje de nem tett érte senki..
de örülök Jerzynek:)
Béci kezdett újra nagyképű lenni. olyan mint a Gigi:I:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!