Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok a tegnapi VV...

Mit szóltok a tegnapi VV párbaj eredményéhez? Örültök, hogy Jerzy megy vissza?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 06:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem örültem,mert én Béci párti vagyok.Elfogadnám könnyen a vereséget,ha nem az lenne a véleményem,hogy ez a győzelem nem a Jerzy népszerűsége miatt következett be.Szerintem Jerzyre azok szavaztak akik Béci ellenesek vagyis Alekosz pártiak.Szerintem mindenki tudja,hogy Alekosz ellen semmi esélye sincs.Így egyértelmű,hogy őt kellett visszajuttatni,hogy Alekosz könnyebben tudjon győzni.Bécivel ez nehezebb lett volna,de nem azt mondom,hogy ott nem ő lett volna a győztes.Úgyhogy szerintem Jerzy semmivel sem erősebb mint régen.Csak az a baj,hogy ő ezt úgy fogja érezni,hogy ő milyen népszerű.Pedig nála mindenki esélyesebb.

De azért kíváncsi vagyok a többi válaszadó véleményére is.

2011. ápr. 18. 07:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már amikor még tízen voltak megmondtam, hogy nem kizárt hogy a történelem ismétli magát és megint egy szürke egér lesz a befutó. Lásd VV1 Szabolcs stb.

A jelenlegi párbajból egyik fél sem állt közel a szívemhez, de Béci még annál is kevésbé. Kár, hogy nem hamarabb ment.

2011. ápr. 18. 07:13
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Nem Jerzy nyert

az Alek pártiak fogtak össze h Béci kiessen

kövi körben jól kiejtik Jerzyt

2011. ápr. 18. 07:21
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Én hiszem hogy megnyerheti a játékot a Jerzy. Sok minden változhat még addig. Hátha az emberek magukba néznek, és mást is látnak egy emberben mint az állítólagos "humort" vagy szórakoztatást Alekoszban vagy Évában. Anikónak szerintem nincs túl sok esélye, mert sokan utálják azért amit művelt, és már túl kevés az idő hogy ezeket jóvátegye és újra megszerettesse magát a nézőkkel, másrészről még unalmas is.

Jerzy semmivel sem volt kevesebb mint Béci. Mindig butának mondják őt, pedig az IQ-ja (mégha csak 2 ponttal is), de több volt mint Bécinek, illetve le merném fogadni hogy a lexikális tudása is jobb Béciénén(Alekoszénál meg plána). Csupán azért bántják sokan, mert nem néz ki olyan jól, mint a Béci, nem nevettet meg annyiszor (ez már úgyse fog számítani a fináléban h ki volt a legviccesebb), sokszor belegabalyodik a saját szavaiba (szerintem meg pont hogy nagyon szépen beszéli a magyart ahhoz képest hogy a világ egyik legnehezebb nyelve és lengyel az anyanyelve 23 évesen...). Ő odabent a legértékesebb és legkevésbé rosszindulatú ember. És még nagyon sok mindent tudnék írni az érdekében. de már így is kisregény.

2011. ápr. 18. 07:26
 5/17 anonim ***** válasza:

Egyik fél sem a szívem csücske, de tegnap a párbajon az első percekben eldöntöttem, hogy kinek drukkolok. Jerzy úriemberként viselkedett, Béci meg az első reklámig kimondottan bunkón.

Nyilván abban is van valami, amit az első válaszoló mondott: az Alekosz-Éva pártiak is nyomhatták rá. De nyilván nagy tábora lehet Jerynek is, mert ha azt nézzük, Béci hogy megverte Olivért, pedig biztos arra is szavaztak az Alekosz-pártiak.

2011. ápr. 18. 07:27
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen,de az Olivérnél még nem a végjátékról volt szó.Ráadásul nekem nagyon szimpi volt az Olivérnél (Bécinél is),hogy hűségesen ragaszkodtak a barátnőjükhöz.Pont a párbaj előtt "esett szerelembe" Anikó Olivér felé.Szerintem sokan nem akarták,hogy Anikó bezavarjon Olivér kapcsolatába.

Igen az nekem sem tetszett,hogy Béci bunkó volt,és szerintem emiatt rontotta el az egészet.Zavart,hogy nem hagyta,hogy Jerzy végig mondjon egy egész mondatot.Sajnos Gigi is elkövette ezt a hibát.Mondjuk ott Éva sem volt különb.Ha a csatorna nem mutatná meg a fényképes állást akkor teljesen másképp alakulnának a dolgok.Hiába nem látják a stúdióban lévők,miből tart egy sms-t küldeni nekik,hogy mi az állás.Első voltam.

2011. ápr. 18. 08:10
 7/17 anonim válasza:
100%

Én nagyon örülök, hogy nem az a beképzel majom ment vissza. Vége kiesett. Elhiszem, hogy Jerzynek nincs annyi rajongója és hogy a Béci-ellenesek juttatták vissza.

Megjegyezném, én sem tartozok Jerzy-fanok köze hanem én is Béci ellenes vagyok:D

2011. ápr. 18. 08:28
 8/17 A kérdező kommentje:

Hát, látom megoszlanak a vélemények, jómagam nem azért örültem, hogy Jerzy ment vissza, hanem annak, hogy kiesett végre a maffiózó - és már bocs, de anno se értettem, hogy mit keres egy bűnöző ilyen játékban, és itt konkrétan Segalra gondolok, akit - amint végetért a műsor - már le is sitteltek.Béci, köztudottan a kemény fiú kategóriába tartozik, nem pedig a szende - próbálok mindenkivel békében élni - típus, ezt próbálta megetetni a nézőkkel, ebbe bukott bele, akárcsak a hugicája, aki ugyanolyan vérmes, tüzes roma, mint bátyókája ( még ő maga se tagadta le származását egy alkalommal, jóllehet, más egyéb őszinte megnyilvánulása nem volt aztán később..), nem véletlenül van benne a szentendrei cigánymaffiában az alias tánctanár, aminek a fele sem igaz, lehet, hogy hobbi szinten táncolgatnak, de hogy nem ebből él, vagy legalábbis ebből biztosan nem tud megélni, az holt sicher.És igen, pontosan az ilyen karaktereket be se szabadna engedni a managmentnek egy ilyen játékban; akkor fordultam csak le a székről, mikor Alekosz ( pedig nagy fan vagyok) azt mondta neki, hogy "Béci, te a fiatal fiúk példaképe vagy."Na, ott tévedett hatalmasat Alekino, de szerintem csak taktikából nyalizott kicsit alá, amit ilyen szempontból okosan csinált.

Jah, Young G ( azaz Fiatal Gengszter - és nem a kurucinforól szereztem tudomást "művésznevének" jelentéséről, hanem ő maga mondta el egy korábbi riportban ), az izompajti ( mondjuk egyet tisztelek benne: nem felpumpált izmai vannak, mint Jerzynek ), hatalmas dobása volt ez a sorsnak, hogy távozott.De hogy milyen alapon megy vissza Olivér és Gigi a villába?!Na, ez lesz a következő kiírt kérdésem, ugyanis rohadtul nem értek vele egyet...

2011. ápr. 18. 08:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy bocs a Béci pártiaktól az őszinteségemért, nekik is ment a zöld kezecske, mert a vélemény az szabad, max. nem értünk vele egyet.
2011. ápr. 18. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Persze semmi gond.Amint te is írtad,hogy mindenki elmondhatja a véleményét.Végre örülök,hogy ennél a kérdésnél nincs veszekedés,szitkozódás.Csak azért írok,mert ha már a kemény gyerekekről beszélünk akkor ne feledkezzünk meg Olivérről sem.Gondolom ő sem ártatlan bárányka,de én megpróbálom nem eszerint osztályozni az embereket.Eladóként dolgozok és volt már olyan,hogy jött egy tök szimpi emberke és akkorát csalódtam benne,hogy csak na.Tök bunkó volt.Ellenben volt olyan is amikor egy olyan kemény csávóka jött akivel még nappal se szeretnék talizni nem,hogy éjszaka.Na szóval olyan kellemesen csalódtam benne.Tudott illedelmesen köszönni,jó fej volt stb.És ez nem egyedi eset.Persze mindenhol vannak kivételek.Nézem az ilyen műsorokat,de nem eszerint élem az életem.Megvan a saját életem.Már megint első voltam.
2011. ápr. 18. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!