Mit szóltok a tegnapi VV párbaj eredményéhez? Örültök, hogy Jerzy megy vissza?
ma 07:13-nek:
Ugyanez jutott eszembe nekem is tegnap, mikor Jerzy visszament.
Mikor Béci kihívta Jerzyt, azt gondoltam (és sztem nem én egyedül), hogy egyértelmű a végeredmény, bár jó lenne, ha Béci kiesne, de nem fog.
Meglepődtem.
De örültem, nagyon :-D
Ja, még annyit akartam:
Végre eltávolították a maradék felesleget a Villából xD
Végre nincs több Rácz !!!! :)))))
Szavaztam Jerzy-re, csak mert nem bírtam már Bécit elviselni. Évára is szavaztam Gigivel szemben...
Ha jobban belegondoltok, aranyos srác Jerzy, nagyon szimpi volt tegnap a párbaj alatt. Jólelkű, rendes fiú!!!
Higgyétek el, hogy most a "2 testvér" nagyon fog neki szurkolni, ha meg elviszi a fődíjat, akkor le sem lehet őket majd a Jerzy-ről vakarni.
Érdekemberek, számítók és nagyön örültem, hogy kiestek mindketten!
A Jerzy számomra mindig is semleges volt, viszont jólelkű srácnak gondolom. Sajnáltam mindig, hogy azt akarták kihozni belőle, hogy közönség előtt mennyire letud blokkolni. Normál körülmények között ahol nincsenek ilyen feladatok és szónoklatok simán álompasivá válhat a Jerzy valaki számára. Jólelkű,kedves és odafigyel társaira. Én bevallom tegnap azért szavaztam rá mert Béci ellenes vagyok, sőt Rácz ellenes! Örömömbe ugráltunk a párommal és ma mesélte anyukám, hogy otthon Ő is amikor kiesett a Béci :D
Szerintem hozzám hasonlóan sokan azért szavaztak rá, hogy a Béci kiessen, viszont lehet hogy ezután a párbaj után elnyeri sok ember szimpátiáját. Pl. az enyémet is. Nem állítom, hogy nyerhet viszont kap egy nagy dolgot : az emberek kicsit tisztelni fogják. Ami nagy szó ahhoz képest, hogy pár hete csak savazták mindenhol.
Nagyon remélem, hogy a Ráczok nem fogják kihasználni! Amúgy láttátok, hogy a Gigi csak a bátyjával foglalkozott a párbajon ? Én szerintem azért mert megvolt győződve arról, hogy a Béci visszamegy és úgy gondolta, hogy ráér a Jerzyvel foglalkozni. Ez az állítás csak akkor lehet jó, ha őszintén szereti a Jerzy-t.
És végül a válasz : Meglepődtem az eredményen :D
10:31
Sajnos újra van egy Rácz a villában, de minek?!
Annak viszont örülök, hogy végre nyíladozik a Jerzy csipája, már az nagy eresztés volt tőle, hogy beolvasott finoman, de határozottan tegnap Giginek, igaz, a végéről lemaradtam, nem tom, mi lett a kimenetele, hogy most akkor még mindig kavarnak?!Írja meg vki, aki látta.Köszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!