Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Eva bejut a dontobe?

Szerintetek Eva bejut a dontobe?

Figyelt kérdés

Mi a velemenyetek a viselkedeserol?

Engem kicsit kiakasztott a legutobbi hisztijevel amikor kihirdettek a vacsoracsata gyozteset.hogy tudja valaki enyire elrontani a hangulatot?

2011. ápr. 18. 08:36
1 2
 1/11 Kései Sirató ***** válasza:
Szerintem nem. Kibírhatatlan a stílusa.
2011. ápr. 18. 08:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom,hogy legközelebb Anikó lesz a kiválasztott,hogy kit visz ki,egyértelmű,hogy Éva lesz. Remélem Éva megy vissza,még ha a végén nem is ő nyer majd. Azért remélem,hogy ő megy vissza,mert az Anikó egy kártékony,aljas rosszindulatú nő, egyáltalán nem érdemli meg nemhogy a főnyereményt,de még a döntőbe jutást sem.
2011. ápr. 18. 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Azt gondolom nem... a dühkitörései szánalmasak nem müködik az önkontrollja. Hogy kifakadt azon hogy Anikó nyerte a főző versenyt. Igaz Anikó valóban nem tud főzni:-))) de a részleteket Éva nem láthatta... aki látta az Béci volt.. és egy szava sem volt ..
2011. ápr. 18. 09:06
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem. Legközelebb Éva-Anikó párbaj lesz, és akkor Anikó biztos kint hagyja Évát. Legalábbis ezt gondolom, mivel Éva már eléggé kiégett bent, míg Anikóban még mindig ott van a szikra, amivel elmehet a döntőig. Persze nem ő fogja megnyerni, ez is biztos. Aztán ki tudja. Mondjuk én kicsit örülnék, ha egy nő nyerné meg a végjátékot.
2011. ápr. 18. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem bejut, de nyerni nem fog.
2011. ápr. 18. 10:02
 6/11 anonim ***** válasza:
én nem lennék olyan biztos benn h Évát viszi Anikó,mert már nincs védettség
2011. ápr. 18. 11:49
 7/11 A kérdező kommentje:

Remelem nem jut be,szeretnem latni ahogy kiesik Aniko ellen es szetszedik a nekedvaloban.

Ez a no nem normalis,valami baja van.

2011. ápr. 18. 11:54
 8/11 alkesz éva ***** válasza:
32%
Ideje lenne már,hogy kiessen,legalább visszavenne az arcából a rajongóival együtt.
2011. ápr. 18. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Én se bírom, de döntős lesz.
2011. ápr. 18. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Fú remélem bejut én nagyon bírom Évát:)szerintem szerethető és remélem megvalósul az álma és kiejti Anikót!! :D:D akkor mekkora parádé lenne :D
2011. ápr. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!