Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek gratulalhatunk...

Szerintetek gratulalhatunk Alekosznak?

Figyelt kérdés

Szerintetek Jerzy valoban megerosodott vagy csak az Alekosz drukkerek szavaztak ra?

Nincs bajom Jerzyvel,normalis ember,de Becinek szurkoltam mert ugy gondoltam csak neki lett volna eselye Alekkal szemben.

Mi a velemenyetek errol?Van esely hogy ne Alekosz nyerjen?

2011. ápr. 18. 07:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem Alek viszi el a főnyeremeényt, még akkor sem ha most ő tűnik a legerősebbnek. Gondoljunk csak a tegnapi párbajra. Az egyik legerősebb ember ment ki a leggyengébbel (legalábbis ahogy a nézők saccolni tudták az erőket) és mégis az erősebbnek tartott játékos távozott. Szerintem Jerzynek a fináléban is van esélye. Amúgy nem tudom, hogy Alekosz rajongói mennyire nyomatták Jerzyt, de én a héten olvasgattam a fórumot náluk, és abban állapodtak meg, hogy nem próbálják meg benn tartani Jerzyt, mert csak pénzkidobás, már Szandikánál se sikerült Bécit kitenniük, pedig akkor nagyon rajta voltak a témán. Azt el tudom képzelni, hogy mikor meglátták, hogy milyen szoros, akkor megfogták a telefont, de azért odáig el kellett jutnia Jerzynek, úgyhogy mégsem olyan gyenge játékos ő. És mostanság sokat erősödött, és a végjátékban már tényleg azt nézik sokan, hogy ki érdemelné meg a legjobban, nem azt, hogy ki a legszorakoztatóbb.
2011. ápr. 18. 08:16
 12/28 anonim ***** válasza:

Igen, egész jó párbaj volt ez, nem olyan alpári, mint mondjuk a legutóbbi Gigi-Éva párbaj.

Egy Éva-Anikó párbajt én is megnéznék, az valószínűleg hasonlóan hangos lenne, mint az Éva-Gigi párbaj.

Szerintem Anikó nyerné, mert Évából már végképp elég volt. Már szinte Alekosz sem tudja elviselni.

Bár a nagy poén az lenne szerintem, ha Éva az általa kikiáltott leggyengébb játékossal szemben esne ki. :D

2011. ápr. 18. 08:19
 13/28 A kérdező kommentje:

Ha Aniko kapja a legtobb jelet tuti Evat viszi ki,nagyon remelem hogy kinthagyja.

akkor lenne Aniko,Alekosz Jerzy donto.Akkor Jerzynek drukkolnak nagyon.

2011. ápr. 18. 08:22
 14/28 anonim ***** válasza:

Szerintem szinte biztos, hogy egy Éva-Anikó párbajról Anikó menne vissza. Ahogy elnézem, Éva már lefutott szereplő bent a villában. Anikóban ott van a fantázia még mindig. Úgy is mondhatnám, hogy Éva kiégett már a bent léte alatt.

Pluszba, nekem Éva tegnap nagyon nem volt szimpatikus, hogy úgy kikelt magából, hogy a Jerzy ment vissza. Ő egyáltalán nem annak a ténynek örült, hogy Jerzyt viszont látja, hanem magának, hogy végre kiesett az ő egyik riválisa, Béci.

Anikó meg aranyos volt szerintem. Köpni-nyelni nem tudott, ahogy sokan mások a tévé képernyője előtt gondolom...

2011. ápr. 18. 08:24
 15/28 A kérdező kommentje:

Aniko meglepodese nekem hitelesnek tunt.

Eva reakcioja...hat..mar rajta nem tudok csodalkozni,meg o nevezi Anikot ketszinunek mikor hirtelen egy olyan emberrel lett joban akinek a letet nem tudja elviselni,azert ez durva.

2011. ápr. 18. 08:27
 16/28 anonim ***** válasza:
Ez így van, Éva kiégett, és az valóban gusztustalan volt, hogy mennyire örült Jerzynek. Mert tény, nem magának Jerzynek örült, hanem hogy Béci kiesett. Éva szereti, ha más végzi el helyette a piszkos munkát, ha más viszi ki az olyan személyeket, akitől ő tart. Oké, tudom, egyéni játék, mindenki saját magáért játszik, blablabla, de akkor is, förtelem az a nő. :S
2011. ápr. 18. 08:37
 17/28 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gratulálhastz főleg mert a sok hülye nem akar már évára szavazni így anikó 2 hét múlva bejut a döntőbe és a rácz fanok vele nyeretik meg mert ahogy te is a többi alek fan is elbízta most magát, hát gratulálok. mellesleg Jerzy nem csak az alel rajongók szavazataival jutott be, őt is becsüljétek csak le, aztán a végén alek sehol sem lesz.
2011. ápr. 18. 08:39
 18/28 alkesz éva ***** válasza:
100%
Évától ez vártam. Alekosz azon reakciója is érdekes volt,hogy nem tudja Béci miért tartotta magát erősnek.Kezd ellszállni magától.
2011. ápr. 18. 08:40
 19/28 A kérdező kommentje:
Alekosz erosnek tarja magat ugyanugy mint Beci.Ezert is mondta hogy Beci csak masodik lehet mert tul atlagember.
2011. ápr. 18. 08:42
 20/28 alkesz éva ***** válasza:
100%
Tegnap úgy fogalmazott mintha egyáltalán nem tisztelné Bécit.
2011. ápr. 18. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!