Szerintem nem Alek viszi el a főnyeremeényt, még akkor sem ha most ő tűnik a legerősebbnek. Gondoljunk csak a tegnapi párbajra. Az egyik legerősebb ember ment ki a leggyengébbel (legalábbis ahogy a nézők saccolni tudták az erőket) és mégis az erősebbnek tartott játékos távozott. Szerintem Jerzynek a fináléban is van esélye. Amúgy nem tudom, hogy Alekosz rajongói mennyire nyomatták Jerzyt, de én a héten olvasgattam a fórumot náluk, és abban állapodtak meg, hogy nem próbálják meg benn tartani Jerzyt, mert csak pénzkidobás, már Szandikánál se sikerült Bécit kitenniük, pedig akkor nagyon rajta voltak a témán. Azt el tudom képzelni, hogy mikor meglátták, hogy milyen szoros, akkor megfogták a telefont, de azért odáig el kellett jutnia Jerzynek, úgyhogy mégsem olyan gyenge játékos ő. És mostanság sokat erősödött, és a végjátékban már tényleg azt nézik sokan, hogy ki érdemelné meg a legjobban, nem azt, hogy ki a legszorakoztatóbb.
2011. ápr. 18. 08:16
12/28 anonim válasza:
Igen, egész jó párbaj volt ez, nem olyan alpári, mint mondjuk a legutóbbi Gigi-Éva párbaj.
Egy Éva-Anikó párbajt én is megnéznék, az valószínűleg hasonlóan hangos lenne, mint az Éva-Gigi párbaj.
Szerintem Anikó nyerné, mert Évából már végképp elég volt. Már szinte Alekosz sem tudja elviselni.
Bár a nagy poén az lenne szerintem, ha Éva az általa kikiáltott leggyengébb játékossal szemben esne ki. :D
2011. ápr. 18. 08:19
13/28 A kérdező kommentje:
Ha Aniko kapja a legtobb jelet tuti Evat viszi ki,nagyon remelem hogy kinthagyja.
akkor lenne Aniko,Alekosz Jerzy donto.Akkor Jerzynek drukkolnak nagyon.
2011. ápr. 18. 08:22
14/28 anonim válasza:
Szerintem szinte biztos, hogy egy Éva-Anikó párbajról Anikó menne vissza. Ahogy elnézem, Éva már lefutott szereplő bent a villában. Anikóban ott van a fantázia még mindig. Úgy is mondhatnám, hogy Éva kiégett már a bent léte alatt.
Pluszba, nekem Éva tegnap nagyon nem volt szimpatikus, hogy úgy kikelt magából, hogy a Jerzy ment vissza. Ő egyáltalán nem annak a ténynek örült, hogy Jerzyt viszont látja, hanem magának, hogy végre kiesett az ő egyik riválisa, Béci.
Anikó meg aranyos volt szerintem. Köpni-nyelni nem tudott, ahogy sokan mások a tévé képernyője előtt gondolom...
2011. ápr. 18. 08:24
15/28 A kérdező kommentje:
Aniko meglepodese nekem hitelesnek tunt.
Eva reakcioja...hat..mar rajta nem tudok csodalkozni,meg o nevezi Anikot ketszinunek mikor hirtelen egy olyan emberrel lett joban akinek a letet nem tudja elviselni,azert ez durva.
2011. ápr. 18. 08:27
16/28 anonim válasza:
Ez így van, Éva kiégett, és az valóban gusztustalan volt, hogy mennyire örült Jerzynek. Mert tény, nem magának Jerzynek örült, hanem hogy Béci kiesett. Éva szereti, ha más végzi el helyette a piszkos munkát, ha más viszi ki az olyan személyeket, akitől ő tart. Oké, tudom, egyéni játék, mindenki saját magáért játszik, blablabla, de akkor is, förtelem az a nő. :S
2011. ápr. 18. 08:37
17/28 anonim válasza:
egyáltalán nem gratulálhastz főleg mert a sok hülye nem akar már évára szavazni így anikó 2 hét múlva bejut a döntőbe és a rácz fanok vele nyeretik meg mert ahogy te is a többi alek fan is elbízta most magát, hát gratulálok. mellesleg Jerzy nem csak az alel rajongók szavazataival jutott be, őt is becsüljétek csak le, aztán a végén alek sehol sem lesz.
2011. ápr. 18. 08:39
18/28 alkesz éva válasza:
Évától ez vártam. Alekosz azon reakciója is érdekes volt,hogy nem tudja Béci miért tartotta magát erősnek.Kezd ellszállni magától.
2011. ápr. 18. 08:40
19/28 A kérdező kommentje:
Alekosz erosnek tarja magat ugyanugy mint Beci.Ezert is mondta hogy Beci csak masodik lehet mert tul atlagember.
2011. ápr. 18. 08:42
20/28 alkesz éva válasza:
Tegnap úgy fogalmazott mintha egyáltalán nem tisztelné Bécit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!