Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek gratulalhatunk...

Szerintetek gratulalhatunk Alekosznak?

Figyelt kérdés

Szerintetek Jerzy valoban megerosodott vagy csak az Alekosz drukkerek szavaztak ra?

Nincs bajom Jerzyvel,normalis ember,de Becinek szurkoltam mert ugy gondoltam csak neki lett volna eselye Alekkal szemben.

Mi a velemenyetek errol?Van esely hogy ne Alekosz nyerjen?

2011. ápr. 18. 07:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Tegnap ezen én is elgondolkodtam. Arra jutottam, hogy bár nem néztem az előző szériákat, de mondták, hogy mindig valaki csendesebb, szegényebb sorsú személy nyerte meg. Van egy olyan érzésem, hogy ezek után is ez lesz...és Jerzy fogja megnyerni. Ilyenkor az emberekben már felébred az is, hogy itt a végjáték lassan, kevesen vannak, és közülük kell kiválasztani, hogy ki érdemli meg a legjobban. Az szerintem sem kérdés, hogy Jerzy nagyban köszönheti Alek szavazóinak, hogy visszament. De ki tudja...
2011. ápr. 18. 07:50
 2/28 anonim ***** válasza:
Igaziból több esélyes, tényleg lehet, hogy ennyire megerősödött. Annyira nyomták a Béci-Alekosz döntőt, hogy (ahogy tegnap is mondták) a nevető harmadik fog beérni. Vagy lehet, hogy az Alek,Éva(sőt Olivér) rajongók nyomták Jerzyre, azért, mert Alekosz könnyebben megverné őt. Hát ki tudja...
2011. ápr. 18. 07:52
 3/28 A kérdező kommentje:

Hat ez az hogy nem tudni Jerzy miert ment vissza...

Nem lenne bajom ha o vinne le a fonyeremenyt,de nem erzem azt hogy Alekoszt meg tudna verni.

2011. ápr. 18. 07:57
 4/28 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos nyugodtan gratulálhatunk Aleknak...

Jerzy tutira nem azért ment vissza, mert annyira szimpatikus a nézőknek, hanem az Alek tábor (Olivér hátszéllel) minél inkább kívül akarta tudni Alek nagy riválisát.

2011. ápr. 18. 07:58
 5/28 A kérdező kommentje:
Utolso:(
2011. ápr. 18. 08:00
 6/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem alekosz fogja nyerni.

Az Rtl neki így-is úgy-is csinál neki párkereső showt.

Tehát ő vele más az Rtl klub szándéka.

2011. ápr. 18. 08:04
 7/28 A kérdező kommentje:
Akkor megis ki nyerheti meg Alekoszon kivul?
2011. ápr. 18. 08:05
 8/28 anonim ***** válasza:

Azt mindenképp ki lehet mondani, hogy Jerzy megerősödött az utóbbi időben, és többen is megkedvelték, főleg mióta Gigi kiment (én is jobban csípem azóta valamiért).

De az is biztos, hogy rengeteg Alekosz fan már csak azért is nyomatta rá ezerrel az sms-t, hogy Aleknak könnyebb dolga legyen a fináléban.

Én mindenesetre örülnék, ha Jerzy nyerne, lehet hogy kicsit butácska, de őt tartom a legnormálisabbnak emberileg.

És ki tudja, érhetnek még nagy meglepetések ebben a műsorban.

2011. ápr. 18. 08:06
 9/28 anonim ***** válasza:

Éva szerintem semmiképp nem nyerheti meg a főnyereményt, és nagyon remélem, hogy Anikó sem. Bár utóbbinak lehet több esélye lenne Alekosszal szemben (bár nem tudom miért, én személy szerint rühellem).

Én tényleg bizakodom, hogy Jerzy megnyerheti, mert Alekosz ellesz mint a befőtt főnyeremény nélkül is.

2011. ápr. 18. 08:08
 10/28 A kérdező kommentje:

Anikoval sincs kulonosebb bajom,csak ne Eva vagy Alekosz nyerjen.

Mi szoltok a parbaj hangulatahoz?tetszett?

Szerintem jo volt,a nezok is kulturaltan viselkedtek lehetett hallani ki mit valaszol,nem volt kulonosebb fujjogas sem.

Egy Eva Aniko parbajt azert megneznek,mar ha lessz ilyen es lehet is belole hallani valamit.

2011. ápr. 18. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!