Szerintetek nem durva amit a Retek klub csinál?
Figyelt kérdés
múlthéten is eljátszották azt h megmutatták a képeket és most is ez azért nem fair akkor amikor Gombi alek meg Szandika Béci párbaj volt akkor mért nem ?2011. ápr. 17. 21:36
1/8 anonim válasza:
állítólag az előző vv-kben is a vége felé már mutogatták
2/8 anonim válasza:
nem tudom hogy örüljek vagy ne. Bírom én a Jerzyt is, de a Bélának szurkoltam. Nem Fair. :( De az Éva arcára kiváncsi leszek.
3/8 anonim válasza:
Éva az majd jól leissza magát örömében, amúgy szerintem így meg ő fog legközelebb menni párbajozni, mert Alekosz Anikóra fog szavazni, ahogy Éva is, Jerzy...őt nem tudom, hogy kire, Anikó gondolom Évára, és mivel Anikó lesz a kiválasztott, Alekoszt nem viszi, Jerzy-t nem viheti, így kizárásos alapon az alkesz Évát viszi majd ki. Örülhet a feje.
4/8 anonim válasza:
Jerzy-t is lehet vinni, és szerintem Éva ki is viszi. Még mindig őt tartja a leggyengébbnek szerintem.
5/8 anonim válasza:
A ti agyatok ilyenkor annyira besötétül, hogy nem jut el tudatotokig az, hogy ugyanúgy lehetett szavazni Bécire is, mint Jerzyre. Pláne hogy még a műsor elején megfordult az állás, és elég sok időtök volt SMS-t küldeni.
Én még akkor is szavaztam Jerzyre, mikor tudtam hogy ő vezet, mert nem szerettem volna a véletlenre bízni.
6/8 anonim válasza:
Miért nem lehet elfogadni, hogy valaki vesztett? Ennyi, többet kellett volna szavazni. Ettől még a nap ugyanúgy felkel majd holnap.
7/8 anonim válasza:
csak ezen a képek megmutatásán tudtok lovagolni?
1. az előző vvkben is ez volt, az utolsó 3-4 párbajon, szal KUSS!
2. bécire is lehetett volna szavazni, szóval ismét KUSS
8/8 anonim válasza:
Szerintem akkor is bunda volt.
63-37 -> 55-45 -> 45-55...
Már az elején is mutathattak volna szoros, max 10% eltérést (45-55). Akkor jobban jöttek volna az smsek, a végén meg úgyis Jerzy ment volna vissza, tök mindegy, hogy kire hány szavazat érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!