Való Világ Párbaj! Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Egy valamit magyarázzatok már el. Ugyebár szerdától lehet szavazni Bécire vagy Jerzyre, szal szerda estétől vasárnap, azaz ma kb 8 óra fele 63-37 volt Béci javára, 4 teljes nap alatt. Erre fel csaknem másfél óra alatt Jerzy megfordítja 55-45-re. :D Szal ti értitek ezt? Nem hinném hogy ilyen kevesen szavaztak volna 4 napig, amit másfél óra alatt ennyire meg lehet fordítani.2011. ápr. 17. 21:19
11/14 anonim válasza:
Ti komolyan erre izgultok???
Megrendezett vacak és semmi köze a Valódi világhoz.
Persze mindenkinek szive joga,hogy mire költi a pénzét,de már az induláskor el volt döntve hogy ki nyeri ezt a kamuműsort.
12/14 A kérdező kommentje:
Én nem izgulok erre, csak nézem most és érthetetlenül állok a tények előtt. Na de mindegy is amúgy.
2011. ápr. 17. 21:29
13/14 bumbi02 válasza:
teljesen mind1, az RTL kalkulál össze vissza hogy milyen esemény mekkora nézettséget hoz, és az alapján tartanak benn, küldenek ki valakit...:)
14/14 anonim válasza:
Elmondták már nagyon sokszor,hogy párbaj alatt sokkal több szavazat megy,mint előtte 1 hétig összesen.Ilyenkor még az is szavaz,aki egyébként soha,és ez így is van,mert Én még nem szavaztam soha,de most Jerzyre nyomtam kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!