Való Világ Párbaj! Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Egy valamit magyarázzatok már el. Ugyebár szerdától lehet szavazni Bécire vagy Jerzyre, szal szerda estétől vasárnap, azaz ma kb 8 óra fele 63-37 volt Béci javára, 4 teljes nap alatt. Erre fel csaknem másfél óra alatt Jerzy megfordítja 55-45-re. :D Szal ti értitek ezt? Nem hinném hogy ilyen kevesen szavaztak volna 4 napig, amit másfél óra alatt ennyire meg lehet fordítani.2011. ápr. 17. 21:19
1/14 anonim válasza:
szerintem meg pont de. az emberek inkább ilyenkor szavaznak.
2/14 anonim válasza:
a párbajon sokkal többen szavaznak..
szerintem ezért,bár nem tudom.de igazából nem is érdekel.
Hajrá Jerzy !!
3/14 anonim válasza:
Ilyenkor szavaznak többen. Ezért változik az állás. Szavazzunk Jerzyreeeeeeeeeeeeeeeee. Vissza kell mennie.
4/14 A kérdező kommentje:
Gondolod? Én elképzelhetetlennek tartom, ott a studióban ők úgy birizgálják az állást ahogy a kedvük tartja, ennyi.
2011. ápr. 17. 21:22
5/14 anonim válasza:
Ezen felesleges agyalni, mert ezek a számok kamuk.
Annyira nevetséges hogy pár perc alatt Jerzy 5%-al megverte Bélát, aztán meg változatlan maradt az eredmény...
Borítékolni merném, hogy az utolsó állás mutatásnál aki a vesztes, az lesz a végén a nyertes. Ha nem mutatják meg újra, akkor Béla fog visszamenni, mert most ő áll vesztésre. Eddig mindig így volt...
6/14 anonim válasza:
mindenki párbaj közbe szavaz tök hülyeség előtte itt a magyarázat tessék
7/14 anonim válasza:
azért mert ilyenkor itt vagyunk mi! a GYK közössége és szavazunk a JERZY-re mindenki nyomja az utolsó sms-t jerzy 1799
8/14 anonim válasza:
még küldjetek 1-et biztosítsuk be !!!!
9/14 anonim válasza:
jerzy,nem kerülhet vissza ő :
10/14 anonim válasza:
Ebben nincs semmi lehetetlen.Vegyük pl a jótékonysági gyűjtést...az utolsó napon többszöröse jött a szaazatoknak mint azelőtti napokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!