Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hajdú Péterék fogja megnyerni...

Hajdú Péterék fogja megnyerni a Nagy Duettet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az a Nagy Duett?
2011. ápr. 16. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
honnan tudjuk
2011. ápr. 16. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 16. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Tejóég, a TV2 egyre jobban süllyed az ATV, StoryTV és társai színvonalára.
2011. ápr. 16. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
utálom azt a faszit. -.-
2011. ápr. 16. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem SP fogja megnyerni, mert a sok kis tini addig nyomják az sms-t míg van pénz a kártyájukon
2011. ápr. 16. 18:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha végén is a zsűri értékelésével összesítik, akkor már csak talán nem.
2011. ápr. 16. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Az egész átverés! Hajdú Péter fog lenni a döntős(ő ötlete volt maga a műsor, megpróbálják megszerettetni, elhitetni a nézőkkel, hogy kedvelt), nézők szavazatai ide-vagy oda. Esetleg sokan, sok előadó már előre megkapta a pénzt. Műsoronként mindenki 500.000FT-ot, ennyi az egységes hetipéz, míg versenyben vannak. Sp(7-900.000 a gázsija mostanában, így neki nem sok ez a pénz, átlag magyar kissztár 120-250 körül szokott kapni)-re a zsűri sohasem fog 10 pontost adni, mert akkor az állás szerint alulra kerülnek, így több sms-t küldenek a tinik. Sms-eket, telefonos szavazatokat figyelembe veszik, de nem dönt. Hogy honnan tudom? Újságíró haveromtól(úgy kérdez az embertől, hogy elszólja magát az emeber, persze bizonyítéknak nem jó). Már tudom a VV győztesét is. De az RTL-t nem bántom, csak a Tv2-t. Örülök én az új Győzikének, bohócnak, Alekosznak is. Ne költsünk sms-re, míg közjegyzőt nem raknak oda! Közjegyzőt lefizetni nehéz, mert jó munkahely, féltik az állásukat.
2011. máj. 4. 19:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy Hajdú Péternek mindenki feltűnően teszi a szépet. Gondoltam, a tv2 világhírű bulvártalkshowja miatt, de hogy ez is az ő zseniális agyából pattant ki, arra nem gondoltam. :)

De ez a kiejtés is:s:D

2011. máj. 5. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nos a Hajdú Péteres jóslat nem következett be. Vagy megunta a szerencsétlenül sármos, jóhallású, ritmusérzékkel rendelkező, tehetséges és zseniális műsorvezető úr, kinek segge már fényes a Norbitól és Rékától:)?...
2011. máj. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!