Ki volt az az értelmes aki ilyen levelet küldött be VV Évának? Mi a véleményed róla?
arra a 40 éves púderesre gondolok.szánalmas-.-
Szegény Éva!:( Most megsajnáltam!
Véleményed?
Az nem levél volt, hanem a blikkben küldenek be nekik sms-eket. Naponta változik, hogy mikor kinek küldik be a szerkesztők a feketelevest. Azt hiszem kedden láttam online, hogy Anikónak ment folyamatosan egymás után a csupa rossz ,lehúzó sms.
Csak szólok, hogy ne levelet írj, mert azt nem kapják meg. Ezek sms-ek voltak.
Utolsó! Miért gondolod, hogy aki ilyet ír Évának az Gigi-Bécista?
Szerintem teljesen világos volt, hogy Anikót szereti az sms író.
Ne haragudj, de ez már kicsit paranoiának tűnik.
Tényleg el kell tekinteni és nem lényeg,hogy kinek ki a jó kinek ki tetszik és kinek ki a kedvence.NEM LÉNYEG.
A lényeg,hogy hogy lehet valakinek ekkora az arca,hogy ilyet írjon...hihetetlen-.- Én is kiborultam volna az biztos.Aki nem szereti Évát jó,nem szereti,de akkor sem kellene ilyeneket csinálnia.Magát minősíti és úgy gondolom,hogy itt is ti többségben Évát véditek,vagyis átérzitek az ő szituját:) Biztos jól esne neki.Csak ugye ezt nem tudja,hogy mi hogyan is gondoljuk:( Remélem találkozok egyszer vele :D
Mondom,hogy nem Anikó tehet róla:) *írom
Már nem is írok semmit mert már kiforgatjátok a szavaimat:D Grt!;)
Oké,elfogadom a véleményed.Ilyen is kell hogy legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!