Van valaki rajtam kívül, aki már nem bírja elviselni Bécit, és szeretné ha végre kimenne?
Nekem Jerzy a kedvencem, és nem igazságos, hogy szerencsétlen eddig eljutott, most meg a legerősebbel szemben kell párbajoznia. Éva eljutott idáig, de csak mert gyenge ellenfelei voltak, meg mert Alek rajongói tolták. Szegény Jerzy meg pont telibe kapja a legerősebbet, és ki is esik, ez így nem fair!!!
Bécit amúgy én is utálom, eddig is utáltam, ez most csak rátett egy lapáttal.
Én szavazok Jerzyre, mivel ő az egyik kedvencem, de szerintem sem győzi le Bécit :(
Ne add fel ilyen könnyen!
Még bármi megtörténhet!
Igen!
Ne adjátok fel könnyen!
Szavazzunk,és akkor hátha sikerül kiütni!
Semmi sincs veszve!
Évát is benn tudtuk tartani!
Pedig a Béci fanok tuti mind Gigire szavaztak!
Ne adjuk fel!
"Nem is tudom, hogy hol kezdjem, melyik játékost jellemezzem először. Talán kezdtem Bécivel, aki győztesnek hiszi, magát, de valójában, szerintem nem az. Nem ő győzött az Olivér párbajon sem,hanem Olivér veszített Szerintem csak azok az emberek szavaztak rá, akik utálták Olit, és haza akarták küldeni. Csak azért, hogy ne ő nyerjen. Béci a villába visszatérése után, egy öntelt felfuvalkodott, nagyképű, gusztustalan oldalát hozta elő. Szerintem neki ez az igazi oldala, csak eddig taktikából játszotta a szent életű jó kisfiút. Mostanában előveszi a báró úr nézését, a falra tudnék mászni tőle!"
Milyen igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!