Csak én kapok kiütést (ex) VV Lacitól?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 14:32
1/5 Dave46 válasza:
Hát kiütést csak te kapsz tőle!! Mi nem feküdtünk le vele!
2/5 anonim válasza:
én kiütést nem kapok, viszont én sem bírom. a villában csak evett, ivott, sz@rt, aludt és néha beszólt valakinek. nem szeretem az olyanokat, akik úgy tesznek, mintha ők nagyon fontos emberek lennének holott SEMMIT sem csinálnak (lásd VV laci...)
3/5 anonim válasza:
én sem "szeretem".Tényleg nem csinált semmit,lehet,hogy Alek és ÉVA tiszteletlen stb...de rajtuk legalább van mit nézni.Amit Laci csinált azt köszönöm szépen itthon is tudom nézni:) Képzeljétek el,hogyha nem lenne bent Éva és Alekosz csak ilyen Laci félék akkor mit néznénk?: D Úgy már nem lenne érdekes...legalább ők csinálnak valami izgalmat is.
Ő csak ott volt és ennyi(:
4/5 anonim válasza:
visszataszito, ha ilyen pasim lenne..fuj....
5/5 anonim válasza:
Gusztustalan, undorito, visszataszito, stb. Mast nem tudok rola irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!