Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek elveszik Evatol a...

Szerintetek elveszik Evatol a kendot vagy nem? Orulnel neki vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 07:17
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Nem fogják elvenni, hacsak nem csinál valami nagyobb szabályszegést.

De igen, én örülnék neki, ha elvennék tőle.

2011. ápr. 12. 08:15
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Éva már háromszor volt kint párbajon,vannak akik még egyszer sem.A VV-nek nem arról kell szólnia hogy Éva orrba-szájba párbajozik,a többiek meg csak melegszenek,esznek,isznak és nassolva figyelik a TV-n ahogy Éva negyedszerre is megpróbál valahogy visszavergődni a villába,mint a partra vetett hal a vízbe.
2011. ápr. 12. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Remelem elveszik tole mert tegnap is szabalyt szegett.Beci figyelmeztette hogy vegye fel a kendot,o nem akarta.
2011. ápr. 12. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 12. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem örülnék, ha elvennék, és szerintem nem is fogják. Annak örülnék, ha végre Anikó menne párbajozni, mert nagyon jól taktikázott eddig, hogy a nulla teljesítményével ilyen soká bent maradt, mindig ide-oda dörgölőzött, ahol épp jó volt neki. És még ő szidja Évát?! Nevetséges.
2011. ápr. 12. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem veszik el, úgy áll a cikkben, hogy olyan bűntetést kap, mint Béci ugyanezért, lila ruhákat kell hordania. Egyébként örültem is volna, meg nem is. Igaz az volt a figyelmeztetés, hogyha még egyszer szabályt szeg, ez pedig az volt, de mégsem olyan súlyos, ha belegondolunk a többiek is csak hébe-hóba használták, Alek pl. semmilyen szinten nem lett bűntetve ezért. Bécin is csak azért vették észre, mert akkor élő kapcsolásnál, a kiválasztáskor sem volt rajta, és akkor tényleg illett volna. Szóval ha ennél komolyabb szabályszegésről lett volna szó, szerintem állják a szavuk, de ez azért nem volt az. Amúgy vicces lenne, ha elvennék, és a saját dugájába dőlne, de igazából meg lehet érteni, ha tartja magát ahhoz az Anikóval megbeszéltekkel, akkor azzal csak Anikónak segít, mert ha az utolsó előtti párbajban nyer, és marad a védettség (márpedig ők úgy gondolkoznak, hogy marad) akkor Anikó döntős, és Évának kellene még egyszer megmérkőznie, vagy Bécivel, vagy Alekkal, és hát egyikse jó számára. És ezt Anikó is nagyon jól tudta. Most azért olyan pipa, mert már beleélte magát, és nem úgy alakult. Szóval megérdemelte ezt ő is. Úgyhogy úgy vagyok vele, mindigy, hogy elveszik tőle, vagy sem, egy kutya.
2011. ápr. 12. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó egyetértek veled! Anikó tényleg azért bukott ki mert, azt hitte hogy tudja manipulálni az Évát, és így Ő kerül a döntőbe, hát nem jött össze a dolog! De még az sem biztos hogy Béci őt viszi ki! Kíváncsi leszek a szerdai kihívásra!
2011. ápr. 12. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ti vagytok szánalmasak hogy azt a mocskot nézitek.
2014. aug. 11. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!