Latta valaki online adasban hogy Eva megint szabalyt szegett?
Sajnos en nem tudom egyaltalan nezni igy nem tudom hogy ez az egesz igaz vagy csak kitalacio.
ezt olvastam.
idézet: Nem tudom látta-e valaki az onlint?!Az Évának súlyos büntetést ígértek ha még egyszer szabályt szeg!A karibi esten a Béci rá szólt , hogy vegye fel a kendőt különben ő is lila ruhába járhat!Azt mondta nem ,nincs kedve,meg ha jól hallottam nem illik a ruhájához!Aztán elvették a képet ekkor 0 óra 05 perc volt
....még az is megeshet, hogy az általa annyira gyűlölt Évát hívhatja ki!
egy hét alatt még sok minden történhet, amilyen "szabálytartó" Évike, akár ki is zárhatják, de a mentessége szinte biztosan megszűnik, a kiválasztásig!
Utolso,mar csak ket nap van a kihivasig szoval nem egy het,ettol nagyobb szabalyszegest nem fog elkovetni.
Itt szerintem nem azon van a hangsuly hogy nem viselte a kendot,mas sem viselte(Alekosz sem)es nem kapott erte buntetest,itt az a baj hogy figyelmeztetek,es O amolyan csakazertis dologbol nem akarta viselni szerintem.amugy nem hiszem hogy nagy dolog a csuklojara kotni azt a vacak kendot,foleg ilyen esetben, mikor ekkora a tet.Ha vaganykodasbol vesztene el a vedetseget az nagyon nagy blamazs lenne mint neki mint Alekosznak,aki a kivalasztasnal pont azzal ervelt hogy kielvezi hogy Beci nem viheti ki Evat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!