Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Latta valaki online adasban...

Latta valaki online adasban hogy Eva megint szabalyt szegett?

Figyelt kérdés

Sajnos en nem tudom egyaltalan nezni igy nem tudom hogy ez az egesz igaz vagy csak kitalacio.

ezt olvastam.

idézet: Nem tudom látta-e valaki az onlint?!Az Évának súlyos büntetést ígértek ha még egyszer szabályt szeg!A karibi esten a Béci rá szólt , hogy vegye fel a kendőt különben ő is lila ruhába járhat!Azt mondta nem ,nincs kedve,meg ha jól hallottam nem illik a ruhájához!Aztán elvették a képet ekkor 0 óra 05 perc volt

2011. ápr. 11. 10:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 11. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:

....még az is megeshet, hogy az általa annyira gyűlölt Évát hívhatja ki!

egy hét alatt még sok minden történhet, amilyen "szabálytartó" Évike, akár ki is zárhatják, de a mentessége szinte biztosan megszűnik, a kiválasztásig!

2011. ápr. 11. 16:58
 13/19 anonim ***** válasza:
ha x,y,... szabályt sért. Megmondják neki, hogy amennyiben mégegyszer ezt teszi, elveszik a védettségét. Tehát előre tudja, hogy vigyáznia kell. ha mégsem teszi és megkapja a beígért büntetést (HA megkapja), akkor magára vessen. Tökmindegy, hogy korábban ki milyen büntetést kapott. Most ez van. Őt gyakorlatilag nem büntették meg a szabályszegésért, feltételesen "szabadlábra" került. Csak szerdáig kellett volna kibírnia, és akkor nincs bünti...
2011. ápr. 11. 17:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Utolso,mar csak ket nap van a kihivasig szoval nem egy het,ettol nagyobb szabalyszegest nem fog elkovetni.

Itt szerintem nem azon van a hangsuly hogy nem viselte a kendot,mas sem viselte(Alekosz sem)es nem kapott erte buntetest,itt az a baj hogy figyelmeztetek,es O amolyan csakazertis dologbol nem akarta viselni szerintem.amugy nem hiszem hogy nagy dolog a csuklojara kotni azt a vacak kendot,foleg ilyen esetben, mikor ekkora a tet.Ha vaganykodasbol vesztene el a vedetseget az nagyon nagy blamazs lenne mint neki mint Alekosznak,aki a kivalasztasnal pont azzal ervelt hogy kielvezi hogy Beci nem viheti ki Evat.

2011. ápr. 11. 17:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Az elso mondatom az utolso elottinek szol.
2011. ápr. 11. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Még az összefoglalóban is ott volt, mikor Béci szólt, hogy vegye föl, Ő pedig mondta, hogy nem. Egyszerűen nem értem, miért nem büntetik meg. Miért ígérték neki, hogy legközelebb elveszik Tőle a kendőt, ha most mégsem teszik. Miért nem hallgattak akkor, és most miért nem adnak rá lila ruhákat mint Bécire. Bármi jobb lenne, jobb lett volna mint a semmi.
2011. ápr. 11. 20:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem veletlenul tetek bele az osszefoglaloba is.figyeljetek meg hogy lessz ennek meg kovetkezmenye,max szerdan.
2011. ápr. 11. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Éva megkapta a komoly büntetését lila ruha formájában.
2011. ápr. 13. 11:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Hude komoly bunti...
2011. ápr. 13. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!