Latta valaki online adasban hogy Eva megint szabalyt szegett?
Sajnos en nem tudom egyaltalan nezni igy nem tudom hogy ez az egesz igaz vagy csak kitalacio.
ezt olvastam.
idézet: Nem tudom látta-e valaki az onlint?!Az Évának súlyos büntetést ígértek ha még egyszer szabályt szeg!A karibi esten a Béci rá szólt , hogy vegye fel a kendőt különben ő is lila ruhába járhat!Azt mondta nem ,nincs kedve,meg ha jól hallottam nem illik a ruhájához!Aztán elvették a képet ekkor 0 óra 05 perc volt
Ha ez igaz az erdekes lessz.
Kivancsi vagyok hogy bealdozzak-e Evat(elveszik a vedetseget)mert benne van a pakliban hogy Beci Alekot hivja ki es az nagyon nem lenne jo a musor szempontbol, a nagy parbaj a vegere kell.
Én láttam az online-t rögtön arra is gondoltam, hogy nesze Éva hülye vagy elveszik a védettségedet aztán mehetsz párbajozni, megeheted amit főztél.
DE!! A lila és zöld kendők viselése persze állandóan kötelező, de az elejétől fogva sokszor volt, hogy a kendő birtokosa nem viselte az adott kendőt, szóval ez nem nagy szabályszegés. Béci azért kapott ezért bűntetést, mert fontos pillanatban, egy kiválasztáson amikor jelentősége van a kendőnek akkor nem viselte a kettő nem ugyanaz, szóval ha ezért megbűntetik Évát az nagyon erőltetett lenne, és tök átlátszó, de ha megbűntetik megbűntetik, engem Éva már nem nagyon érdekel, egyre jobban utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!