Alkesz aztán tényleg megérdemli ezt a nyereményt. Nagyon megdolgozott érte. Ha nem kapnának néha valami feladatot, csak addig emelné fel a seggét, amíg elmenne a piás üvegért, hogy után töltsön magának. Egész nap döglik, a nyakkendőjét igazgatva, és elmélkedik az élet fontos dolgain, és miután megfogalmazódtak benne, igyekszik tudálékosan előadni, ami ép eszű embernél kiveri a biztosítékot, mert sokszor akkora marhaságokat süt el. De hát megérdemelné a kisebb vagyont ezért, mert harmincakárhány évesen is csak addig jutott, hogy az anyjáék nyakán élősködik, ugyanis a játék előtt sem csinált mást, sem tanulni sem pedig dolgozni nem akart ez a fantasztikus ember!
2011. ápr. 13. 11:40
12/17 anonim válasza:
kedves utolsó.
nagy nagy tévhitben élsz.
Alekosz tartja el a szüleit, biztonságiőr a foglalkozása.
tehát dolgozik is.
engem pedig mindig megnevettet, és így van még ezzel jó párezer ember az országból.
igen, ő az, aki megérdemli.
az pedig szinte biztos, hogy nem vagyok 100%ban magyar, hiszen olyan talán nincs is, de nem vagyok cigány.
és ha az is lennék, akkor sem viselkednék pl. így :
Alekosz tartja el a szuleit?na ne rohogtessel mar....
2011. ápr. 18. 11:51
14/17 anonim válasza:
Hát ha még meg is volt a biztonsági őri állása a szálloda gazdasági bejárójánál, mikor bevonult a villába, akkor sem kereshetett minimálbérnél sokkal többet, az pedig édes kevés egy ilyen "igényes úriember" szükségleteihez, arra meg aztán végképp nem, hogy még a családját is ő tartaná el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!