Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek mi lesz a kiesési...

Szerintetek mi lesz a kiesési sorrend ezután a VV-ben?

Figyelt kérdés

Szerintem:

Bécit kiküldték - kiviszi Jerzy-t -> Béci nyer

Béci védett, Évát kiküldik -kiviszi Anikót -> Éva nyer

Éva-Alekosz-Béci finálé: 3. Éva 2. Béci 1. Alekosz

Mit gondoltok? Mi a ti verziótok?

2011. ápr. 11. 00:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

1.

Hacsak a kihívásig el nem veszik Éva védettségét, akkor szerintem Jerzyt viszi ki, visszamegy Béci. Nem tudom, hogy védett lesz-e, vagy már nem, de teljesen mindegy, mert szerintem Évát fogják kijelölni, aki kénytelen lesz Anikót kivinni, és bizony akkor Éva megy haza. Szerintem alapból Anikó erősebb nála, plusz az Alekosz fanok se fonak már mellé állni, mert az nem jó Aleknak, ha Éva is ott van, mert gyengíti, és úgy Béci nagyobb eséllyel nyer.

2. Ha Béci Anikót választja, valószínű őt is kinn hagyja. Ezután szintén Éva lesz a jelölt, aki ebben az esetben Jerzyt választaná, és ebben sem vagyok biztos, hogy Éva nyerne. Jerzy sokat erősödött az utóbbi időben, és nem is olyan megosztó személy, mint Éva. Tehát Évára csak azért nem fognak szavazni, mert jerzyt utálják, de fordítva viszont lehetséges, hogy Jerzy olyan szavazatokat is kap, amik igazából Éva ellen szólnak. És az Alekosz fanok itt sem fogják már tolni Évát. Szóval több esélye van Jerzy ellen, mint Anikóval szemben, de az sem tuti.

3.

Évától elveszik a védettséget, mert mondjuk újabb szabályszegst követ el, és Béci él ezzel a lehetőséggel, és szépen kinn hagyja. Úgy viszont legközelebbi párbaj Anikó-Jerzy lenne, ahol Anikó nyerne.

2011. ápr. 11. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem két lehetőség van:

1: Béci kiviszi Anikót kint hagyja, utána kiválasszák Évát. Éva kiviszi Jerzyt, kint hagyja, a döntőbe pedig Éva lesz a harmadik, Alekosz a második, és Béci megnyeri.

2: Béci kiviszi Alekoszt, és Béci kiesik. Utána kiválasszák Jerzyt, kiviszi valamelyik csajt, de akármelyiket viszi kint marad, a döntőbe, pedig a két csaj nagy csatát vív a második helyért, Alek pedig simán megnyeri.

Azért nem mindegy, hogy Béci és Alekosz a döntőbe, vagy párbajon mérkőznek meg, mert Alekosznak szerintem sokkal nagyobb a tábora, és ha ő kiesik, nagyon visszaesne a nézettség is, de a döntő után már nem tudna visszaesni, így az Rtl megtudná nyeretni Bécivel, mert úgy fogják fel, hogy Alekosz nyereménye az új műsor...

Jerzyt szerintem nem fogja kivinni, mert az még tőle is nagyon undorító húzás lenne, bár kinézem belőle...

Mondjuk akárkit visz ki, sok olyan ember lesz aki szemébe szemét húzás lesz, mert ha Alekot, akkor nem tartotta be a szavát, ha Anikót akkor színészkedett, hogy összebarátkoztak, ha pedig Jerzyt, akkor gyáva és hátba szúrja a sógorát, aki most a legközelebb áll hozzá bent:)

2011. ápr. 11. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyjuk mar a nezettseget,miutan kiment a nagy"hos"Oliver nem csokkent egyaltalan a nezetteseg.Szerintem barki esik ki,aki eddig nezte ezutan is fogja...Beci kiviszi Alekoszt,Alekosz kinnt marad,utana Eva kiviszi Anikot,kintmarad Eva,Beci fogja megnyerni,masodik Aniko,harmadikJerzsy.
2011. ápr. 11. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért nem olyan biztos az, hogy aki eddig nézte, az ezután id fogja. Egy pár napig biztosan, de amint az látszik, hogy a bentlakók nem képesek semmi izgalmasat csinálni, sokan fognak átkapcsolni valami másra. Nem véletlen lökte vissza Évát a csatorna egy hete az utolsó pillanatban, ők is tudják ezt. És ha Évával megtették ezt, akkor két héttel később Alekosszal is meg fogják tenni. A fináléban nem, ugyanis nekik tökmindegy, ki kapja a nyereményt, a műsornak úgyis vége.
2011. ápr. 11. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!