Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek melyik lesz a...

Szerintetek melyik lesz a sorrend a kieseseknel?

Figyelt kérdés
szerintem Zsofi,Aniko,Laci,Gombi,Jerzsi,Gigi,Szandika,Beci Alekosz,Eva,Oli gyoz.
2011. jan. 16. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Zsófi, Gombi, Jerzy, Anikó, Gigi, Béci, Éva, Szandika, Oli, Laci és Alekosz győz.

2011. jan. 16. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem is az lesz nagyjából mint amit az első írt
2011. jan. 16. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Zsófi, Laci, Gigi, Anikó, Gombi, Oli, Szandika, Béci, Éva. Alekosz vagy Jerzy fog győzni.

Azért ezt elég nehéz még csak találgatni is, mindenkiről olyan képet alakít ki az ember, amit a tv lead. Pl. Évát egész héten pozitívan állították be. Egy olyat se adtak be, amikor cigányozik, zsidózik, vagy ok nélkül leringyóz egy másik játékost, vagy amikor olyan részeg, hogy a vécét öleli, aztán kimegy és tovább iszik (lásd online adások).

Olit azért írtam középtájra, mert eléggé elszürkült, és ha ez így marad, nem sokáig lesz bent. Mert akik megutálták, már megszeretni nem fogják, viszont a szimpatizánsai is elpártolhatnak tőle, mondván, unalmas lett. Jerzy pedig olyan, mint Milo meg Szabolcs (de ott vannak az szexképek), akár a végéig ellavírozhat. Jóban van mindenkivel, buliban is benne van, szinte semmi negatív nincs vele kapcsolatban. Aztán Gombinál is ki tudja, lehet, akik a beszavazón áldoztak rá többszázezerért sms-t, valószínűleg egy párbajon is megteszik, akár ő is maradhat a végéig.

2011. jan. 16. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Jerzy szerintem nem hasonlít Szabolcsra, már a szexképei miatt sem, valamint Szabolcs okos volt, Jerzy meg még olvasni is alig tud, nemhogy beszélni.
2011. jan. 16. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, és ha jól emlékszem Szabolcs nem volt jóban mindenkivel, sőt, folyamatosan rá tették a jelet, a legtöbb villalakó nem szimpatizált vele.
2011. jan. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!