Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Beci kit hiv ki?

Szerintetek Beci kit hiv ki?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 22:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
egyáltalán nem fél Béci, simán lealázná alekoszt, de nem bízhatja a véletlenre, így szerintem Jerzy-t vagy Anikót viszi ki. Vagyos ha van esze, mégpedig van, akkor őt viszi
2011. ápr. 10. 23:42
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Évát, majd meglátjátok! Csak figyeljetek! 100%!!!!
2011. ápr. 11. 00:12
 13/24 anonim ***** válasza:
00:12 Te mit nézel?Éva védett Te szerencsétlen.
2011. ápr. 11. 00:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Kizárásos alapon Anikót, vagy Alekoszt. Bár inkább előbbit, mert Alekot szerintem "későbbre tartogatja".
2011. ápr. 11. 00:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha taktikus akkor Jerzyt viszi ki,kint hagyja.Orulnek neki.

Kovetkezo kivalasztott Eva,megneznem az arcat mikor Aniko es Beci kozott kellene dontenie.

2011. ápr. 11. 07:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha van esze akkor Alekoszt, és kint is hagyja remélem, mert Alekoszt már nagyon unom! 49-51 % Béci javára.

Évát nem lehet, de mivel szabályt szegett egyszer, ha szerdáig megint, akkor ugye elveszik a védettségét és akkor őt is ki lehet hívni. Úgyhogy esélye neki is van! 60-40 % Béci javára.

Jerzyt ás Anikót nem fogja, egyik a sógorjelölt a másikkal meg most lett jóba.

Meg még az is lehet, hogy beküldik Olivért, azért volt az a kérdés tegnap.

Szóval Alekoszt vagy, ha Évának elveszik a védettségét őt fogja, ha Anikót vagy Jerzyt, akkor veszít a népszerűségéből, jó sokat.

2011. ápr. 11. 08:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem Anikót fogja, bár most barátság van, mire eljutnak odáig nem lesz akkora, Jerzyt nem fogja az tuti, Alekosztól meg tart szerintem, bár ha van benne egy kis bátorság Alekoszt viszi ki, onnan szerintem nagyon szoros lenne, nem tudnám megmondani kinek... (egyiknek se szurkolok)
2011. ápr. 11. 08:58
 18/24 anonim ***** válasza:
Évának nem veszik el a védettségét, ne szórakozzunk már.
2011. ápr. 11. 09:33
 19/24 anonim ***** válasza:
58%

RTL nem akarja Évát kiejteni ezért nem veszik el a védettségét

Anikót fogja kihívni 68%-al Béci nyer

2011. ápr. 11. 10:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Így van, az RTL visszajuttatta Évát egy ügyes húzással, akkor nem fogják most meg kiejteni. Ugyanez igaz Alekoszra is, ő kell a csatornának az utolsó hetekben is, így Bélának ha van esze, nem őt viszi (remélem nincs).
2011. ápr. 11. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!