Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Beci kit hiv ki?

Szerintetek Beci kit hiv ki?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 22:13
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ki nyerne meg?milyen aranyba?
2011. ápr. 10. 22:14
 2/24 anonim ***** válasza:
Jerzy a "sógora" szóval őt tuti nem. Éva ugye védett. Anikóval most elég közelkerültek egymáshoz, szóval marad Alekosz. Tudják ők is, hogy Alekosz és Béci a legesélyesebbek a győzelemre szóval szerintem most lejátszák még a döntő előtt. Nem tudom, hogy ha így lesz ki fog nyerni, de HAJRÁ ALEKOSZ
2011. ápr. 10. 22:25
 3/24 anonim ***** válasza:
58%

Jerzsire gondolok. Viszont mikor olvastam, hogy "milyen arányban", akkor beugrott, hogy ez kicsit visszahúzná a népszerűségét, hogy a sógorjelöltet viszi párbajozni. De szerintem akkor is megnyerné. Kb. 60-40, 65-35arányban.

Csak őt hívhatja ki ha van esze, mert most tutira kell menni, hogy megnyerje. Márpedig ő is így gondolkodik. Következőn pedig a két lány majd lejátsza egymás között, és máris ott van a döntőben.

2011. ápr. 10. 22:26
 4/24 anonim ***** válasza:
Attól tartok, hogy Alekoszt. Ha fél, és finalista akar lenni, Anikót vinné, de ma nagyon hangoztatta, h látni akarja, milyen Éva Alekosz nélkül. Lehet, h most akarja lejátszani. Ha így van, remélem Alek nyer!!
2011. ápr. 10. 22:29
 5/24 anonim ***** válasza:
58%
Ha Alekoszt hívja, akkor nagy hibát követ el, legalábbis a maga szempontjából. Az RTL-nek kell a nézettség az utolsó két-három hétre is, így egy ügyes manipulációval, mint legutóbb, visszajuttatják Alekoszt. A fináléban ugyanis már nem megy vissza senki, nincs tovább műsor, tökmindegy nézettség szempontjából ki nyer. Éppen ezért én valahol reménykedem, hogy Aleoszt hívja ki, de szerintem nem olyan bátor a Béla így a vége felé.
2011. ápr. 10. 22:49
 6/24 anonim ***** válasza:
58%
Ja, az arányokat elfelejtettem. 53-47-et tippelek Alekosznak.
2011. ápr. 10. 22:50
 7/24 anonim ***** válasza:
Ha esetleg Anikót hívja, akkor pedig kb 60-40 lenne Béla javára. Jerzy-vel pedig 70-30, Évával pedig szintén 60-40 lenne sajnos, de ő szerencsére védett.
2011. ápr. 10. 22:51
 8/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a Rácznak nincs annyi vér a faxában,hogy kihívja Alekoszt!Alektól nagyon fél.
2011. ápr. 10. 22:54
 9/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Ha Jerzyt hívná ki akkor azzal is maga alá tenne, mert veszítene a népszerűségéből a fináléra.

2011. ápr. 10. 23:06
 10/24 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem Jerzyt fogja. Ő mondta, hogy nem ezentúl ő neki is a nyeremény a lényeg, és a leggyengébbet viszi ki. És tudja, hogy Anikó nem gyenge, maga mondta: Évánál is erősebb. Szerintem túl gyáva, ahhoz béci hogy kockátasson Anikóval. Ha alekoszt viszi grat. neki mert unom a képét alekosznak. Ja és Alekosz sajnálom de kinnt maradna:D
2011. ápr. 10. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!