Alekosz miért bosszantja Évát a duciságával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 07:31
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy bármivel kapcsolatban
Elvégre ők barátok kellene legyenek
Még az ellenséges Béci vagy Gigi sem engedett meg ilyesmit magának Évával szemben
2011. ápr. 10. 07:33
3/9 anonim válasza:
Egyszerűen csak ezzel próbálja magát érdekessé tenni, felhívni magára a figyelmet.
4/9 anonim válasza:
Alekosznak tetszik Évi..csakhülyül:D
5/9 anonim válasza:
Csak hülyéskedik vele. Mostanában szereti cukkolni Évát. Egyértelmű, hogy azért Éva nem duci, mégha szedett is fel pár kg-ot, attól még nem lett az.
6/9 anonim válasza:
mert egy hülye szemét alak, ez neki a barátság?? folyton piszkálja Évát -.-" gusztustalan ez az Alekosz
7/9 anonim válasza:
Alekosz mindig is direkt szólt be másoknak. Szerintem hihetlen idegesítő.. Ahogy tegnap Anikóva viselkedett, azzal a nyomorék fejével... Nálam kiverte a biztosítékot
8/9 anonim válasza:
Bevallom őszintén, hogy nekem a kezdetektől Alekosz volt a kedvencem. Mindig nevettem rajta, jókat mondott, olyan igazi szórakoztató egyéniség volt. De mostanában mintha más lenne. Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy az Évát és még az Anikót is folyton idegesíti, kritizálja. Alekosz is ugyanúgy kihasználja Évát, mint Éva őt...szerintem. Ha kijönnek, ez a barátság nem fogja megállni a helyét...még szerintem Olivérrel sem lesz olyan jóban később.
9/9 anonim válasza:
Ha Alekosz beszol Evanak Eva ugyis visszaszol,hisztizik.Ez az ugynevezett Show amit oly sokszor emlegetnek az Eva Alekosz fannok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!