Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is Alek "nyírta"...

Szerintetek is Alek "nyírta" ki Lacit?

Figyelt kérdés
Kikészült a bődületes baromságaitól...
2011. ápr. 8. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

kit érdekel hogy te kikészülsz Alek dumájától, mi?

magyarázd meg na, hogy ő csinálta ki Lacit, ez lesz az év baromsága. -.-

2011. ápr. 8. 22:22
 12/18 anonim válasza:
45%

Már volt egy interjú Lacival a villán kívül és nem az elfojtott düh , idegeseég stressz okozta...Hanem a régi gondok előkerültek.

Második dolog, nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de szerintem elvitték a Kórházba, nem találtak semmit, és ráfogták , hogy " ÓÓÓÓ PCHIÉS GONDOK" . Meg utolsó dolog , hogy akkora szégyen ez az ország. NEHOGYMÁR EGY "CELEB" VALÓVILÁGOS SEMITTEVŐ (LACI) MÉG AZNAP KAP EGY CT-T MIKOR MÁS MEG VÁR RÁ NEM TUDOM MENNYIT...HÁT ÁLJON MÁR MEG A FÁKLYÁSMENET , KI Ő? EGY NAGY LÚZER... Meg testőr? Világélvonalas küzdősport? MIröl bezsélnek ezek az RTL-nél? Ha világélvonalban lenne küzdősportban akkor lenne kitartása meg ezeket a kicsinyes "pfúú de megölöm" megnyilvánulásokat nem csinálná, gondolok itt amikor alek kiosztotta bécit. (kanapés jelenet, meg innen van a retardált-lég-pisztoly :D )

2011. ápr. 8. 23:38
 13/18 A kérdező kommentje:

Hű,de komolyan vették itt egyesek magukat tegnap este. :)

Utolsónak! Ebból a szempontból még nem is néztem,de nagyon igazad van.

2011. ápr. 9. 06:28
 14/18 A kérdező kommentje:

22:22-nek

Ha magyaráznom kell,h Alekosz sületlenségei hónapok alatt ki tudják kezedeni egy magába fordulásra hajlamos ember idegeit,akor inkább hagyjuk is.Laci belebukott a saját taktikájába,de azzal főként Alekosz ellen védekezett.Azt a kínt,ahogy végigasszisztálta szó nélkül Alekosz sárgaborsó főzelékét,már én is éreztem ,miközben néztem. Lehet,h mi vagyunk a lelki nyomorékok,de Anyám pl sosem ugrik neki papírtörlővel a fazék kifényesítésének,főleg,h benne van az étel.(és ez már csak az utolsó mozzanat volt)

2, "A szürkét vigyed...azt...az mindenhová jó..."Mutogatja egyik kezért zsebre téve.... (az eszméletlen buliba az intenzívre,vagy a hullajó partyra a patológiára...ki a halált érdekel,h mi hová jó,ha alig állok a lábamon.Pont arra van szükség olyankor,h vki még ilyenekkel dirigáljon) tegnap a tűznél,már szinte aludtak,mire befejezte a körmondatait... akkor csak lesett,amikor rávilágítottak az ellentmondásokra vele kapcsolatban (külvilág)... Már többet is magyaráztam,mint akartam,unom...

2011. ápr. 9. 06:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Én szerettem, és nagyon sajnálom, hogy így döntött. Alekosz valóban idegesítő, de ez kell a h*lye népnek.Pofátlan volt az a megjegyzése, hogy Laci kiborulásához az is hozzájárult, hogy nincsenek barátai (honnan tudja?), nem szakadt ég le az édesanyjáról. Hát Laci és Alekosz között oltári nagy a különbség!! Laci mindent elért (munkával) máig az életben, Alekosz az anyja nyakán élősködik. Ezt az anyja is elmondta a neked valóban. Pofátlan magyarázat volt ez Alek részéről. Egyébként valóban jobban járt volna, ha kiugatja magából a dühöt, mint az alkoholista Éva.
2011. ápr. 9. 07:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyetértek.
2011. ápr. 10. 07:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Alkesz-Éva párosnak is volt benne szerepe biztosan. Nem könnyű hónapokig ilyen stílusú emberekkel összezárva élni.
2011. ápr. 10. 08:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Azért csak értik itt egyesek,h mire gondoltam...
2011. ápr. 11. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!