Miért mondta buci h drámai esemény ami még soha nem történt a villában?
meg számoljátok már ki, h lett volna vége a vv-nek a kiírt időpontra ha még laci is benntlenne?
kamu az egész...
Ma éppen ezen gondolkoztam...
Gina is ott hagyta.De lehet hogy úgy értették hogy betegen?
Vagy nem tudom.
de nemtudom. 5en vannak bent, es meg 5 het van nem?
en azon akadtam meg, hogy miert mondja mindenki, hogy megvan irva, az ido miatt meg minden. jo hogy most minden heten lessz kivalasztas, de az utolso 3 az bent marad nem? ugy lesz a finale. akkor miert van mindenki megakadva vele?
Igen, úgy értette, hogy eddig a VV-k történetében egészségügyi problémák miatt még senkinek sem kellett abbahagynia a játékot.
Egyébként túl lett dramatizálva. Olyan bélamús komolysággal harangozta be, plusz még talpig feketében volt, megijedtem, hogy valami tragédia történt. De szerencsére nem. Csak szeretik ezeket a hatásfokozókat, hogy eddig ilyen még nem történt. Hát végül is teljesen ilyen nem, mert betegség miatt tényleg nem kényszerült senki ilyenre, de hát akkor is.
így fog pont kijönni nem?
vagy most akkor 1 héttel vagy 2 ( mert 2 hetente van párbaj) hamarabb vége lesz mint mondták? úgy lenne értelme nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!