Kit szeretnél, hogy megnyerje a VV-ot? Ki érdemli meg ugy igazábol? Az egész személyíségével?
Ki az az ember aki szerinted a legjobban megérdemli
a nyereményt?Itt nem arra gondolok,hogy ki a kedvenced hanem szerinted ki teljesített végig a legjobban a villában?
Szerintem a legnagyobb napraforgó a csalánszopó szájú volt.
Amit művelt az Alekkal meg az Évával,hogy beszélt már velük.Meg az Olivérrel is.Ki akarta vinni párbajozni az állítólagos barátját az Évát,meg mindennek elmondta őket,Alekot is.Most meg üvöltözi mindenfelé hogy imádja Évát!Ez a nő nem is napraforgó,hanem kaméleon!
Alekosznak nem adnám, mert a mondatokért amiket használ csak a nép egyszerű gyermekei rajonganak és a kölykök.Emellett nagyképű és játsza a fejét mintha ő lenne a gróf úr,de csak egy lúzer aki minden este azon gondolkodik hogy milyen "halhatatlan" mondatokat használjon másnap.Érdekes módon éles helyzetben a párbajain semmi érdekeset nem tud kiböfögni a száján.
Laci túl szürke és unalmas ahhoz hogy megérdemelje a fődíjat.Ennyi erővel egy szanatóriumba is bevonulhatott volna, ott is elücsöröghetett volna hol a kanapé egyik, hol a kanapé másik oldalán.Jelenleg a villa-szanatóriumot és a kórházat váltogatja a villa "terminátora" ahogy az egyik újság nevezte.
Éva görcsösen akar, kétségbeesetten sipákol a párbajain, és a végén büszkeséget és tartást elveszítve hentereg a földön örömében mert a csatorna visszavitte hogy nézettséget importáljon, de arra már kevés lesz az a rossz minta amit képvisel hogy a fődíjat is belemanipulálják az ölébe.
Anikó a könnyűvérű síró baba, neki inkább két vagon papírzsebkendőt utalnék ki hogy a hátralévő életében elég legyen, neki már az is főnyeremény ha nem megy el a fél fizetése pzs.-re.Mellé természetesen kiatulnék neki még egy lókupecet vagy egy culágert hogy igazán szintbe kerüljön.
Béci és Jerzy a való világ győztes tipusa.Egyszerűek mint az egyszer egy, és egyszer kettő sose lesz.
1. Béci, ráadásul ő még Gigivel is osztozhatna
2. Jerzy
3. Anikó, bár sokszor tud nagyon hülyén viselkedni
Alkeszt és Évát a nyeremény közelébe sem engedném
Nagyjából egyet értek mindenki véleményével, aki eddig írt.
Bécinek adnám vagy Jerzynek.
Akinek nem adnám az Alekosz. Számomra annyira mű az egész ember.
Őszintén? Egyiknek sem adnám. Zavarnám ki mindegyiket. De ha nagyon választani kell, akkor Jerzynek. Az rendben van, hogy mindenkinek vannak pozitív és negatív tulajdonságaik egyaránt, de nem tudom, ezeknek a játékosoknak a negatív oldala baromi idegesítő, legalábbis számomra. Nem is tudom egyiket sem igazán szeretni, nálam aszerint alakult a "rangsor", hogy ki az akit nagyon utálok, és ki az akit kevésbé.
Alekosz: Műsor szempontjából a legjobb karakter, lehet rajta röhögni,de ami a személyiségét illeti, hát katasztrófa. Meg neki már az is jutalom, hogy ott van a villában, és pár hónapig ingyenélhetett, nem kellett dolgoznia, iszogathatott meg ilyesmi.
Éva: Ő is kitűnik a villában, sok jelenetben szerepel, de szinte mindig csak a vitákkal, az ok, hogy magát adja, de azért hogy ennyire ne tudja kontrollálni magát egy felnőtt ember?
Béci: Őneki azért nem adnám, mert iszonyú nagyképűnek látom, azt hangoztatja állandóan, hogy ő fogja megnyerni. Nem azt, hogy szeretném, és mindent megteszek érte, hanem kijelenti, hogy meg fogja nyerni. Aztán ez olyan ellenszenves, akkor már csak azért se. Egyébként a feladatokba odateszi magát, hülyéskedésekbe is benne van. Viszont sokminden még nem tetszik vele kapcsolatban. Pl. hogy megjátszós. Mikor még Olivér ott volt, és ő csinálta a csínytevésket, az nem volt jó, meg mikor ő próbált lopni a kajájukból akkor nagyba balhézott vele, de most meg mintha ő akarná átvenni kissé ezt a szerepet, ő dugdossa el más cuccait, meg a cserekereskedelmes héten lopkodott a többiek ládájából. Ez meg nekem olyan képmutatásnak tűnik, nem szeretem az ilyet.
Anikó: Ő olyan hullámzó nálam, van hogy kiveri a biztosítékot, van hogy tök bírom. Bár sokáig nem vettem észre, de aztán beláttam, hogy igaza volt Bécinek, mikor színésznőnek nevezte. Eléggé kiáll az igazáért bármelyikükkel szemben, de a fellépése olyan színpadias, és sz.rrágó tud lenni. Bolhából elefántot csinál, és azon hisztizik 3 napig.
Jerzy: Az ő személyiségével vagyok leginkább kibékülve, nem rosszindulatú, nem játsza meg magát, tiszta szívű, a negatívuma, hogy eléggé mamlasz, ilyen tedd ide-tedd oda gyerek, de egyébként nincs vele gond. Még annyi, hogy a műsor feléig alig tűnt fel, hogy ott van, az utóbbi néhány hétben, hogy kevesebben vannak, kezdett feltűnni, jobban kinyílni. Úgyhogy ha nekem kéne eldönteni, akkor őneki adnám. A többieknek semmi szín alatt.
Olivér!
mivel Laci helyett, Őt küldi be a VV4 szerkesztősége, hogy kicsit megkavarja az állóvizet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!