Kit szeretnél, hogy megnyerje a VV-ot? Ki érdemli meg ugy igazábol? Az egész személyíségével?
Figyelt kérdés
Ki az az ember aki szerinted a legjobban megérdemli
a nyereményt?Itt nem arra gondolok,hogy ki a kedvenced hanem szerinted ki teljesített végig a legjobban a villában?
2011. ápr. 8. 00:09
11/35 anonim válasza:
Ja,akkor jó.Egyébként Én is kedvelem az Erzsit,csak ezt itt nem nagyon lehet leírni,mert nagyon sokan utálják,meg már nagyon sokszor leüvöltötték a fejemet,amikor védtem az Erzsit.
12/35 anonim válasza:
Na én azért is írtam, hogy ő érdemelné meg a legjobban, meg még a Béci, Évának, Anikónak nem adnám, meg Aleknak sem, de ő tényleg egy nagy show.
13/35 anonim válasza:
Erzsi nagyon aranyos fiú,amikor elsorolta Giginek hogy melyik testrésze mennyire fog neki hiányozni,olyan édes volt.Nagyon szereti a Gigit,remélem a Gigi is viszont szereti Őt annyira.
14/35 anonim válasza:
Gigi mondta, hogy szívből szereti Jerzsit, de hogy, ha kint lesznek mi lesz velük....mert ugye Gigiről is jelentek meg dolgok, meg Jerzsiről is, és ezt nemigen tudják egymásról.
15/35 A kérdező kommentje:
Igen aranyos ő,csak nem nagyon erős!
Azthiszem bárki kiviszi kint is hagyja!
Engem sz.szerint már néha kicsit idegesít Alekosz!
Amúgy az elején is irritált,azután kicsit megkedveltem,
de most megint olyan közömbös nekem!
2011. ápr. 8. 00:50
16/35 A kérdező kommentje:
Igen,majd a kintlétük alatt eldől,hogy valóban
valók-e egymáshoz Gigi és Jerzsi!
Én szurkolok nekik ha ők is úgy akarják:)
2011. ápr. 8. 00:52
17/35 anonim válasza:
Igen sajnos nem erős, de majd kiderül, csak azt remélem, hogy nehogy Alekosz és Éva nyerje. A Béci vagy Jerzsi, amúgy Anikóval sincs bajom, csak ő tényleg oda húz akit erősnek érez.
18/35 anonim válasza:
A beszavazón nagyon sokan szavaztak Jerzsire,és azért is költöztették be másnap,mert sok szavazatot kapott,míg Gombi pár telefonról kapott csak,de ugye többet.
19/35 A kérdező kommentje:
Hát Ancsi ő a napraforgó!:)
De nem baj ő így játsza ezt a játékot:)
2011. ápr. 8. 01:11
20/35 A kérdező kommentje:
Amikor még bent voltak mind a 16-an akkor én egyértelműen
Olivért gondoltam esélyesnek a fődíjra...
De másképp alakult persze!
2011. ápr. 8. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!