Szerintetek fog valaki bekerülni VV Laci helyett?
A Laci attól pánikolt be, hogy csúnya vereséget szenvedett volna párbajon, tök mind1 , kivel ment volna ki :D
nagyszájú zsírundormány!
hit meg becsület!
na persze!
ha meg eleve is pánikbeteg lett volna, be sem megy!
nagy kamu az az ember!
23:42 Tökéletesen így van,ahogy írtad!
Rájött a Laci hogy bárkivel is menne ki,nagyon de nagyon elvernék,még a Jerzy is!Ez neki nagy megalázás,mert ugye Ő a nagy kemény katona,meg a nagy nem tudom én hány danos mester,meg a tökély.Erre kiderül,hogy csak a nagy duma van nála,egy puhány,puha p.cs az egész ember,még a csajok is sokkal keményebbek nála.Hízott 24 kilót a villában,és rájött az sms-ekből,hogy egy semmirekellő,sunyi,alattomos féregnek tartják az emberek,és most megfutamodott,betojt,hogy bárki nagyon megveri,ha kimegy párbajozni,mert azt azért összerakta a kis agyában,hogy most valószínű ő következik.Ilyen ócska dumával jönni,hogy a régi 20 éves dolgai összejöttek,és hogy nem tudja mit ért el eddig,de rájött hogy semmit,és ezt lelkileg nem bírja.Ezt a szánalmas dumát,annyira kevés ez az ember,20 fillért nem ér a bőre!
a zsírbőre :D
elhiszem, hogy bepánikolt, de csak attól, hogy lebőgne a párbajon. szánalmas szegényke, nem csoda, hogy nem volt normális barátnője, vagy élettársa felesége, ilyen idős korára.
csak a szája nagy.
de hova tűnt a nagy küzdés?
meg amivel a többiek arcát tömte párbaj előtt: harcolni kell, blabla..
na ennyit még hozzátettem, több szót nem érdemel a szerencsétlen.
A válasz megírásának időpontja: 04-07 23:42
mi a francért ér nulla százalékot a válaszom?
mert valaki nem ért velem egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!