Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem érdekes, hogy miután Gigi...

Nem érdekes, hogy miután Gigi kijött, hatalmas Éva lejárató kampány indult?

Figyelt kérdés
Kijött, erre jönnek ezek a cikkek, hogy Éva szexel kereste a pénzt, és stb. Gigike kicsinyes bosszúja. Nevetséges. Ennyit ér ez a csaj.
2011. ápr. 6. 22:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Evarol tudjak bent hogy meztelen kepek keringenek rola a neten?szerintem nem igazan.

Gigi bent is elmondta mivel kereste a penzt,es bar az osszefogalalobol kimaradt azt is tudta hogy Jerzy mivel foglalkozott.

2011. ápr. 7. 08:15
 12/29 anonim ***** válasza:
Éva nem kapott pénzt ezért a képért (gigikével ellentétben) mivel magán célra készült a kép, miért kellett volna elmondania? lehet, hogy egy volt pasija halászta elő a képet, csak várt a megfelelő alkalomra, mikor dobhatja be. Mellesleg Éva legalább nem játszotta meg önmagát, ha balhézott is, bevállalta, hogy ő ilyen, gigikének meg a párbajon nyílt ki a csipája, de ha azt hitte ez jó taktika tévedett.
2011. ápr. 7. 08:19
 13/29 anonim ***** válasza:

Éva nem kapott pénzt ezért a képért (gigikével ellentétben) mivel magán célra készült a kép

ezt honnan tudod?mert az ujsag ezt irta?azt is irta hogy sexel kereste a penz,szoval erre nem lehet alapozni mit irnak az ujsagok.

2011. ápr. 7. 08:24
 14/29 anonim ***** válasza:
Azért azt nem lehet tudni, hogy tényleg a Gigi áll e mögött, de az tény, hogy ezzel Évát szándékosan akarják lejáratni. Olivérék igencsak meglovagolták Gigi múltját, de az már jóval Olivér kiesése előtt terjengett a neten, viszont Éváról csak most kerültek elő a képek.. Ha ő is annyira a testéből élt volna, minden bizonnyal ez hamarabb kiderült volna ugyanúgy, mint a többi villalakóról.
2011. ápr. 7. 08:27
 15/29 anonim ***** válasza:
látszik az Éváról készült fotón, hogy nem egy profi készítette, mivel elég pixeles, szerintem ha egy profi fotózás lett volna sokkal szebb és jobb minőségű képek készültek volna. Mellesleg én már csak reflexből nem hiszek az újságoknak, mivel ebben az országban mindenki rosszindulatú, mindenki próbálja a másikat lejáratni. Viszont a Gigiről készült képek megcáfolhatatlanok.
2011. ápr. 7. 08:30
 16/29 anonim ***** válasza:

Meg azt is el tudom kepzelni hogy a csatorna all az egesz mogott,mar nincs akkora szukseguk Evara mint eddig.

Az rtl ek szinte mindegy mirol beszelnek az emberek csak legyen tema,a Gigi ugy leragont csont plusz meg ki is esett,kell az uj szaftos tema.

2011. ápr. 7. 08:33
 17/29 anonim ***** válasza:
szerintem addig nem nyugszanak az emberek, amíg mindenkiről szépen sorban elő nem állnak valami hasonló kaliberű lejáratással... épp ezért én már szinte semmit sem hiszek el, főleg nem az ilyen pletykalapoknak. Azoknak csak az a lényeg, hogy legyen téma, amiért megvegye a sok hülye ember.
2011. ápr. 7. 08:38
 18/29 anonim ***** válasza:
Gigi szüleit ki kérdezte meg hogyan érzik magukat a cikkek után??????
2011. ápr. 7. 08:38
 19/29 anonim ***** válasza:
Biztosan megkérdezték őket is, csak lehet, hogy ők nem akartak nyilatkozni.
2011. ápr. 7. 09:33
 20/29 anonim ***** válasza:
Ezt a képet már jóval Gigi kiesése előtt is láthatta mindenki a neten. Még nekem sem volt újdonság, pedig egyáltalán nem keresgéltem utána. Évát már egyébként sem lehet sokkal jobban lejáratni, mint ahogy azt ő maga teszi a villában.
2011. ápr. 7. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!