Volt már korábban is a VV4-ben részeredmény mutatás képpel?
Nekem teljesen úgy rémlik, hogy volt már más párbajon is, hogy mondták, hogy "csak a nézőknek, csak most és a stúdióban nem látszik", és megmutatták a képekkel az addigi eredményt. Csak kérdés, hogy kinél volt még ilyen?
Párom azt mondja, hogy ezt csak max álmodtam.. :D
Tisztázzunk valamit!
A RETEK-Klub...
Nem Gigit verte át, hanem a nézőt.
Nem Gigi rajongóit, hanem a nézők jelentős részét.
Nem Gigi a vesztese a csalásnak, hanem mindenki.
Ez ellen csak úgy lehet tiltakozni, hogy bojkott hirdettünk a VV4-gyel szemben és nem hagyjuk magunkat manipulálni, a többit, a jogászokra és Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság-ra bízuk.
A közhangulatra jellemző, hogy elkészült egy flash játék, amiben egy sms csalás keretében kell a tetszés szerinti párbajozót továbbjuttatni. Itt kipróbálható:
Tisztázzunk valamit!
Örülök, hogy Gigi esett ki, bár azzal is szinte tisztában vagyok, hogy az egész csak egy hatalmas manipuláció.
A kérdés nem azért került kiírásra, mert megbántva érzem magam, hogy Gigi esett ki (hisz ismétlem magam, egyáltalán nem!), hanem mert egy otthoni beszélgetés kapcsán felmerült, hogy volt-e már ilyesmire példa.
Továbbá sajnálom, hogy vannak emberek, akik ezt ennyire vérkomolyan veszik, és nem tudnak röhögni az egészen. :)
Tudod, ez egy showműsor.. Evidens, hogy úgy próbálják alakítani, ahogy az a csatornának jó..
Pénzt én nem adok bele, így nem érzem, hogy meg lennék vezetve, és kihasználnak, és bármi. Talán kicsit felületesebben kezelem ezt a dolgot, de nem hiszem, hogy én csinálom rosszul.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!