Volt már korábban is a VV4-ben részeredmény mutatás képpel?
Figyelt kérdés
Nekem teljesen úgy rémlik, hogy volt már más párbajon is, hogy mondták, hogy "csak a nézőknek, csak most és a stúdióban nem látszik", és megmutatták a képekkel az addigi eredményt. Csak kérdés, hogy kinél volt még ilyen?
Párom azt mondja, hogy ezt csak max álmodtam.. :D
2011. ápr. 6. 16:56
3/15 anonim válasza:
Most hogy mondod, nekem is rémlik valami. Talán a beszavazó show-k egyikén lehetett (párbajon biztos nem volt).
4/15 anonim válasza:
a mostani VVbe nem volt.De a korábbiakban igen.
5/15 anonim válasza:
Mondjuk ezzel az erovel mar bent is mutathattak volna a kepeket,hisz a nezok es a parbajozok is tudtak mi a helyzet.Szoval ez a nezoknek,csak most...nem igazan jott be.
6/15 A kérdező kommentje:
Beszavazókon hárman voltak általában ugye, így azt nem hiszem..
De ezek szerint korábbi VV-ben volt már ilyen?
Vagy mi alapján rémlik nekem ez ennyire? ..lehet tényleg csak megálmodtam volna?! ;))
2011. ápr. 6. 17:44
7/15 anonim válasza:
A beszavazóshow valamelyikén volt, illetve az előző szériákban is volt...
8/15 anonim válasza:
A vv2 dontoben amit Laci nyert meg akkor volt ilyen
9/15 anonim válasza:
Olvastam egy oldalon, h a Laci Anikó párbajon volt ilyen a döntőben meg amikor Györgyusz ment egyszer párbajozni akkor csak már nem tudom, h kivel de ott is felfedték! Jaj de fogadjunk akkor majd nem lesz nagy szátok mikor a döntőben is megmutatják Alekosz vezet és lemerek fogadni, h Bécit fogják győztesnek kiáltani akkor bezzeg nem lesz baj! igaz????????
10/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem.. akkor lesz igazán baj, ha Béci viszi el a fődíjat.. :)
Amúgy meg jelenleg tökre nem az volt a kérdés, hogy mi volt baj vagy nem, csak hogy tudjam, hogy összekeveredtek-e az emlékeim, vagy sem.. :P
2011. ápr. 7. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!