Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha Gigi erkolcstelen akkor...

Ha Gigi erkolcstelen akkor Eva micsoda?

Figyelt kérdés
Evarol is eleg erdekes dolgok vannak fenn a neten.Meztelen kep,meztelen video(ahogy furdik)Szandikaval csokolozik,es a Plasztikcica nyalogatja a mellet.
2011. ápr. 6. 14:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Én Évára tettem a voksom(bár nem szavaztam, mert inkább másra költöm a pénzem), és ezek után is, hogy kiderült róla ez(amit egyáltalán nem csodálok), így is ő nálam inkább a befutó. Ő egyáltalán, soha nem játszotta meg magát, volt már bent a villában minden. Ellenben Gigi, akiről ugyszintén van ilyen múltja, de mégis tagadta, és játszotta az erkölcsös nőt.

(egyébként az, hogy valaki szexel bent, még nem jelenti azt, hogy erkölcstelen, végülis Gigi nem egyből esett ágynak, hanem időbe telt...akár lehetett volna ez a valóság is)

2011. ápr. 6. 19:07
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Van különbség aközött h hiúságból csinálok magamról egy képet esetleg a barátomnak stb Éva ezt tette! De teljesen más ha valaki csak a pénz miatt csinálja! Egyébként nem zavart engem h Gigi ezt csinálta csak akkor nehogy már ő legyen ,, Szűz Mária" meg a takarító néni! Álszent kis ribanc ez a véleményem!
2011. ápr. 6. 20:37
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

És ti elhiszitek azt a hazugságot,hogy magáncélra készültek a képek?

Mert én nem.

2011. ápr. 6. 21:09
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

Már elmondták előttem is, hogy mi a nagy különbség köztük. Gigi úgymond a testéből élt. Persze nem olyan értelemben, de azért valamilyen szinten mégis. 16 évesen falatnyi ruhának nem nevezhető cuccban, csábító pózba vágva magát reklámozta a szexuális segédeszközöket, meg oldalakat, plusz asszisztált szexuális jellegű filmekhez. Ezzel önmagában nincs is semmi baj, mindenki úgy boldogul ahogy tud, és azért nem is olyan durva, csak akkor meg ne azt lássam a tv-ben, hogy tördeli a kezecskéit, hogy jajj most mit csináljak, anyukám mit fog szólni meg ilyesmi. Mert részemről az sem durvább a múltjánál, hogy a szerelmével összebújik paplan alatt. Az igazából teljesen érthető emberi cselekedet, nem is tartom erkölcstelennek. Aztán végül igen szexelt, de azon az egy kameramentes órán is 3 napot rágódott, hogy kihasználják vagy sem. Hát szánalmas volt. Nem a múltja a baj, hanem az, hogy egy telejsen más kpet akart kialakítani magáról.

Ettől függetlenül az Évát sem tartom erkölcsösnek, de ő más tészta.

2011. ápr. 6. 21:22
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
erre mondanám, hogy "bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű"... most, hogy kiesett a gigike (amire ugyebár egyáltalán nem számított) fel van háborodva, és biztosan mindent megtesz azért, hogy Évát minél hamarabb mindenki megutálja, de szerencsére nem mindenki olyan hülye, hogy bedőljön ennek a lejárató kampánynak... én legalább is nem dőlök ne, és akinek van 1 kis sütnivalója, az sem fog! Gigi egyértelműen és cáfolhatatlanul a testéből élt, azért kapott pénzt, hogy mutogatta magát stb. Az Éváról előkerült képet valószínűleg eddig senki nem láthatta, mivel az nem a nyilvánosságnak készült (a gigike képeivel ellentétben). Szóval ez az egész annyira szánalmas, és nem befolyásolja Éva népszerűségét, szerintem simán benne lesz a 3-ban.
2011. ápr. 7. 07:34
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt ne feletsuk el hogy eva a Gigi hata mogott azt mondja elkepzelheto milyen k...kint a Gigi,azt valahogy elfelejtette megemliteni hogy neki is van takargatnivaloja.
2011. ápr. 7. 07:56
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

Éva valóban nem játsza meg magát,tényleg egy semmirekellő,iszákos,kötekedős,anyázós,köpködős,frigid nő.

Megjegyzem,egy pszichopata sorozatgyilkos sem játsza meg magát mondhatni önmagát adja,és ezért többet ér mint a Gigi.

Azok a válaszolók akik Gigit leszólták,a való életben összetennék a kezüket ha olyan nőjük lenne mint a Gigi,és a fejüket vernék a falba ha olyan nőjük lenne mint az Éva.

2011. ápr. 7. 10:46
 18/23 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, a való világ nem társkereső!! ide nem a szép és jókislányokat várják, hanem olyan emberekre van szükség, akik csinálják a 'sót', hogy legyen egyáltalán a műsornak nézettsége! Nem véletlen mondták sokan (rajtam kívül), hogy ha olyan emberek mentek volna be a villába, mint a gigike (megjátsza magát, valójában egy r.banc, de odabenn mást se csinál csak takarít) asszem 1 hét után hazaküldhették volna a versenyzőket, mert senkit nem érdekelt volna a műsor.
2011. ápr. 7. 11:09
 19/23 anonim ***** válasza:
65%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:57

Hogy Gigi miért "játszotta meg magát", te is egyértelműen megírtad. Valóban nem akart rossz példát mutatni az összefoglalókat néző gyerekek előtt sem, ami viszont Éváról nem mondható el. Hogy a villán kívül hogy próbált pénzt keresni, hogy amellett diplomát is szerezzen, a műsorhoz nem sok köze van. A műsorban szereplő Éva viszont nem sok jó példát mutat a legifjabb nemzedéknek, akik őt ott látva, hallva, és még a rajongók éljenzését is tapasztalva azt hihetik, hogy a tiszteletre méltó emberi jellem piálásból, bagózásból, szitkozódásból, hisztérikus visítozásból, hanyag rendetlenségből tevődik össze.

2011. ápr. 7. 11:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó. Én alapból nem engedném, hogy a fiatal gyermekem ezt a szennyt nézze, hiszen egy gyereknek még nincs is igazán saját személyisége. Egy ilyen jellegű műsort max 16-os karika mellett engedélyeznék egy gyereknek...bár lehet még az is korai. Szóval az Éva azt játssza ami, nem azt akit mutatni akar a gyerekeknek. A Gigit nem szídom, mert valahol megértem őt, hogy visszafogta magát, de tényleg nem volt oda való, mert csak takarított, ez tény. Ez a műsor felnőtteknek való, nem gyerekeknek.
2011. ápr. 7. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!