Aranyosnak találod, ahogy Alekosz fogta Éva kezét, és azt mondta neki, hogy ezentúl el nem mozdul mellőle?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 20:21
1/8 valakiakitnemismersz válasza:
Nem mert nem is láttam.14/f
3/8 anonim válasza:
Én az Éva hempergését találtam aranyosnak.
4/8 anonim válasza:
Fogjanak is össze, ne egymást marják inkább dobják ki Bécit
5/8 anonim válasza:
aranyos volt, kár hogy az öf-ba nem tették bele azt amikor Alek mondta a hintában mennyire félt, hogy Éva kiesik, mert mondjuk ezek nélkül kicsit félreérthető volt.
6/8 anonim válasza:
Na igen, amiatt értik félre a nézők, aki csak az 1 órás összefoglalót nézi, hogy bizonyos dolgokat nem raknak bele az 1 órába, mivel nem fér bele....
7/8 anonim válasza:
Hát nem ez a legkényelmesebb megoldás a még hátralévő időre? A két lusta piás "lelkitárs" egymás mellett döglik, egyik kezükben a piás pohár, másikban a bagó vagy a szivar, és közben élvezettel kipofázzák az összes többi játékos minden létező, vagy egyáltalán nem is létező hibáját, amit persze a bugyuta néző rögtön készpénznek véve tovább hirdet. Pedig csak a vak nem látja, hogy ennek a két "őszinte" embernek minden szava, mozzanata csak a kameráknak szól.
8/8 anonim válasza:
ma 09:35 ne mond mar hogy piasok! hat nem is azok! az Eva nem is alkoholista! mindenki ezt mondja, hogy az alkoholista nem az!! pedig a tegnapi osszefoglaloba is milyen szanalmasan koldulta Alekosztol a piat, hogy jajj toltsel mar ide nekem. komolyan agyam dobom el. Alkesz mind a ketto. Amugy teljesen egyetertek veled 09:35-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!