Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miből sejtik, hogy kijön...

Miből sejtik, hogy kijön vissza? VV

Figyelt kérdés
Eddig minden párbaj végén, mikor a nyertes visszamegy a villába, a nyertes párbajozó klikkjéből állnak az ajtóhoz közelebb. Most is Alekosz várt az ajtóban, mikor Béci-Oli párbaj volt, akkor Béci brigádja. Olyan mintha tudnák ki jön vissza
2011. ápr. 4. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
biztos nézik a tv-ben XD
2011. ápr. 4. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:

hat megerzes :))

amugy lehet hogy azok akik a villa elott allnak, veletlenul elkiabaljak magukat, vagy hallanak hangokat vagy valami ilyesmi.

2011. ápr. 4. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát áltlaában tényleg így van, bár most ott volt kertbe Jerzy ÉS Béci is és egy kicsivel melelttük Alek... Szóval... :D
2011. ápr. 4. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem kb egy vonalban állnak csak nagyon sasolják az ajtót és ahogy meglátják ki az rárontanak, aki nem ront rá az elhátrál.
2011. ápr. 4. 17:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Neeeem! Most néztem meg az összeset! És közvetlen az ajtóba várják! és Alek volt most is egyedül az ajtóban!
2011. ápr. 4. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor nézd vissza ezt most megint, mert nem volt alek az ajtóban.
2011. ápr. 4. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is így emlékszem eddig az összesre ahogy írja a kérdező, bár én nem néztem vissza:)
2011. ápr. 4. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Most nem állt ott senki. Nézd csak vissza. Belépett az Éva, és akkor ment oda hozzá Alekosz.

Amúgy eddig tényleg mindig állt valaki az ajtóban, de akkor jobban lehetett is sejteni, hogy ki fog visszamenni.

2011. ápr. 4. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Míg a stúdióból átmegy a villába a nyertes, közben a műsorvezető beszélteti. Csak egy fal van köztük, szerintem a legegyszerűbb a legkézenfekvőbb megoldás: hallják a nyertes hangját, miközben válaszol a műsorvezetőnek.
2011. ápr. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!