Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gigi vagy Éva? Mi a véleményet...

Gigi vagy Éva? Mi a véleményetek a két lányról? Ti melyiknek drukkoltatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Évának.

Mindkettőnek vannak hibái, DE!

Éva szítja a feszültséget, nélküle nagyon unalmas lenne az egész. Gigi nagyon jól elmondta az egyik összefoglalóban: Már négy hónapja itt vagyok és nem csináltam semmit, csak takarítottam.

2011. ápr. 4. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
32%

Giginek. Mint ember, szerintem Evahoz se lehet hasonlitani.

Igaz hogy nem sokat csinalt bent, inkabb a feladatok, de viszont Evanal nekem mar sok ezek a hisztik, rohamok, tiszta idegbeteg. Es tenyleg az. Most lehet mondani hogy jaj mert a Gigi igy a Gigi ugy, de nekem akkor is az a velemenyem, hogy ep eszu, egeszseges ember, nem kezd el zokogni attol hogy elveszik a cigijet. Es most ez csak egy pelda.

2011. ápr. 4. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Oké, elfogadom a véleményedet és szerintem igazad is van. De azt azért valljuk be, hogy Éva nélkül unalmas lenne.
2011. ápr. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!