Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az a. VV szerkesztőség!...

Az a. VV szerkesztőség! Direkt csinálták-. -" Ti mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

A tegnap este úgy felidegeskedtem...Eddig nem hittem semmi féle pletykának ami a vv-ről szólt de mostmár...

Direkt azért mutatták meg a végefele a nézőknek az állást, hogy szavazzák vissza Évát!

Ge***ciség! De az lett volna durranás Alekoszéknak ha Gigi megy vissza és nem Éva! Mindent elkövetnek a nézettségért. Hát tőlem nem kapnak többet 'nézettséget' A tegnaptól elhatároztam hogy nem fogom nézni ezt a manipulációt!

Vélemény?

Ti észrevettétek az este, hogy csak ennél a párbajnál mutatták meg hamarabb a nézőknek az állást(persze ezért, hogy szavazzák be Évát)?

2011. ápr. 4. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de en nem emlekszem elozo VV`k-re. Csak arra lennek kivancsi, hogy "jo a vege fele mutattak a kepeket" de mikor a vege fele. mert azert itt meg 7en bentvoltak... Csak kivancsisagbol. Mert mostmar ugyis mindegy, engem nem izgatott hogy ki megy vissza. Csak erdekel. Mert okes hogy a finaleba megmutatjak, de hamarabb is?
2011. ápr. 4. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
17:05 Igen,a játék felénél már a nézőknek megmutatják a képeket.Eddig is így volt!
2011. ápr. 4. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Állást azért motugattak folyamatosan mert nagyon szoros volt, eddig a VV4 ben még nem volt ilyen szoros állás.

2. képet azért mutattak, mert a VV a végéhez közeledik, ilyet az előző VV-ben is csináltak. nem nézted? Leszrom, akkor se okoskodj.

3. Ez az egész arra volt jó, hogy az emberek elhigyjék, van értelme szavazni. Attól még hogy gigi kiesett a VV Bécinek van bundázva. ennyi. Ez csak egy kis hamis bizonyíték a nézőknek.

2011. ápr. 4. 18:09
 14/14 anonim ***** válasza:

koszi a valaszt, csak azert kerdeztem mert en elozo szeriakat nem nagyon neztem, max par reszt.

17:05 voltam:D

2011. ápr. 5. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!