Az a. VV szerkesztőség! Direkt csinálták-. -" Ti mit szóltok hozzá?
A tegnap este úgy felidegeskedtem...Eddig nem hittem semmi féle pletykának ami a vv-ről szólt de mostmár...
Direkt azért mutatták meg a végefele a nézőknek az állást, hogy szavazzák vissza Évát!
Ge***ciség! De az lett volna durranás Alekoszéknak ha Gigi megy vissza és nem Éva! Mindent elkövetnek a nézettségért. Hát tőlem nem kapnak többet 'nézettséget' A tegnaptól elhatároztam hogy nem fogom nézni ezt a manipulációt!
Vélemény?
Ti észrevettétek az este, hogy csak ennél a párbajnál mutatták meg hamarabb a nézőknek az állást(persze ezért, hogy szavazzák be Évát)?
Újabb összeesküvés elmélet-.-
A reptoidokat, az ufókat, Elvist vagy esetleg Binladent nem akarjátok belekeverni?
Engem meg az zavart, de nagyon, hogy Lilunak mondta az Éva, hogy a Gigi vezetett. Ezt ő honnan tudta??????
Ráadásul a villában már pontosan közölte a párbaj elején köztük lévő 10%-os eltérést a Gigi javára. És ezt honnan tudta???? Röhej ez az 1%!!!!! és a fetrengés sem volt utolsó. Ennek a nőnek már elr*hadtak az alkoholtól a labirintusba rohangászó kis szürkéi.
"Engem meg az zavart, de nagyon, hogy Lilunak mondta az Éva, hogy a Gigi vezetett. Ezt ő honnan tudta??????
Ráadásul a villában már pontosan közölte a párbaj elején köztük lévő 10%-os eltérést a Gigi javára. És ezt honnan tudta???? "
Talán onnan, hogy ők is látták a fantomképeket a százalékokkal. Kiváló logikád fényében pedig elég röhejes, hogy lehülyézel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!