Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » OMG Zsófika Rágógumi daláról...

OMG Zsófika Rágógumi daláról mi a véleményetek? (link)

2011. ápr. 4. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor énekli a kis hülye hogy:'add a számba"!Az kéne neki,jó nagy lompos!
2011. ápr. 4. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

W.T.F??????

Van olyan ember akinek ez tetszik?

Ez nagyon sz*r,ennek a ostoba csajnak se hangja se mozgása se semmije sincs,elég gáz hogy egy ilyen "produkcióval" kimer állni a közönség elé.

2011. ápr. 4. 17:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

S

Z

É

G

Y

E

N

!

2011. ápr. 4. 19:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobbat égni, és kiállni ezzel a számmal merész volt! De a Szandika arca mindent elárul. A másik meg az mondta, hogy ő soha nem csináltatja meg a melleit, erre egy-két hétre rá, hogy kiesett már meg is műtötték, gondolom valaki finanszírozta neki!
2011. ápr. 4. 23:31
 15/19 kokakólalájt ***** válasza:
0%
Annyira rossz, hogy az szinte már jó.
2011. ápr. 5. 16:07
 16/19 anonim ***** válasza:
EZ EGYSZERŰEN SZÖRNYŰ !!!
2011. ápr. 6. 14:14
 17/19 anonim válasza:

Ez valóban mindent überlően alul múlt minden lehetséges eddigi borzalmat ez hivatalosan is szerintem nem hogy európa hanem a világ egyik leges legborzalmasabb videója és zenéje egyenesen borzalmas!!!

Láttátok már a Rebecca Black féle verziót? na az sem semmi :D pont úgy jött ki a zen alatta hogy szandika buta fejét mutatják amikor a funfunfun részhez ér :D

2011. ápr. 6. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek üzeném,amikor olvastam a hozzászólást mintha a saját dumámat olvastam volna :D
2011. jún. 19. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:

"Kiléptem a világból, s mostmár ismertek, éneklek is nektek! Mert mostmár a kifolyt nyálamat is pénzért fogom árulni! Ti meg megveszitek! Nyomorékok!" /By Antifaces/

Azt hittem megbűnhődtük már a múltat s jövendőt...

2011. júl. 31. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!