Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » OMG Zsófika Rágógumi daláról...

OMG Zsófika Rágógumi daláról mi a véleményetek? (link)

2011. ápr. 4. 12:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha legalább tudna énekelni... de azt sem

Ez eddig az évtized legszarabb produkciója

2011. ápr. 4. 12:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek! Undormány.
2011. ápr. 4. 12:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Háát,hogy klasszikustól idézzek "nem kegyetlenül kurv@ rossz,hanem aránylag sz@r"! :D
2011. ápr. 4. 12:11
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Uffff....hát csúúúúúcs a csaj:))))))
2011. ápr. 4. 12:12
 5/19 anonim ***** válasza:

Es z a tanc?? Azzal a piszka labaval,meg gnom testevel? Itt mar mindenkinek lehet mindent csinalni??

Ezzel az erovel en is kiallhatnek enekelni. Undoritoaaaaaa

2011. ápr. 4. 12:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

ezért nincs nekem tv-m...

de rádióban valamelyik reggel leadták ezt,hát iszonyat...

ennél még a mosógépemnek is jobb hangja van

(nekem sincs hangom,de én nem is akarom magam előadni)

2011. ápr. 4. 12:25
 7/19 A kérdező kommentje:

Na ez a hozzászólás találó.

Én se tudtam volna szebben megfogalmazni :P :D

"Mindenki k.urvának vagy bu.zinak tünt a villába Lacit és Zsófit kivéve. Erre kijön és a szende szüzröl is kiderül hogy egy pénzéhes celeb wannabe 20 kilos féreg testü ribanc. Csináltat mellket, be engedi pénzért a kamerát hogy megmutassa ahogy felvágják a csoffadt testét majd kijön ezzel. Láccik hogy ö is pironkodik lehet h valaki kényszeriti erre? Hogy nem állhat le? Undoritó teste van, gülü szeme és tele van ilyen barna szarral a teste, görbe hátu béka. "

2011. ápr. 4. 12:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ezt megnéztem a párommal halálra röhögtük magunkat! Nekem van egy 5 éves unokahúgom, de sokkal nagyobb intelligenciával rendelkezik ennél a kislánynál! Ez borzalom! És az a koreográfia a nem mindegy, ugye az sem kerülte el a figyelmeteket? :DD Csúcs
2011. ápr. 4. 13:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Ennél mélyebbre már nem is lehetett volna süllyedni..Hát le a kalappal..ezt a szöveg és ezt az aláfestés tényleg pont ennek a szerencsétlennek lett kitalálva...:))de jót röhögtem és szegény Szanikának olyan helyes volt:) az ő szemében is a mély őszinte sajnálat és szánalom tükrözőött.
2011. ápr. 4. 13:51
 10/19 anonim ***** válasza:
13:51-es vagyok és tényleg én tudom mi akart lenni ez a koreográfia de csak szánalmas rugózás lett belőle..még a háttérben a lányok sem tudnak táncolni...szóval gratulálok a dalszövegíronak,a zeneszerzőnek,a koreográfusnak,a táncosoknak,a hangmérnöknek és még annak a csomó kedves embernek aki ennek a szerencsétlennek ilyen jól összehozta ezt az egészet...ekkora sz.art még nem látott Európa.
2011. ápr. 4. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!