Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen tudatlan az itt...

Miért ilyen tudatlan az itt lévök töbsége? (VV4)

Figyelt kérdés

Ha néztétek volna az elözö Valóvilágot akkor tudhatnátok hogy a vége felé mikor már elég kevesen vannak a villában megmutatják azt hogy ki vezet és ki áll vesztésre.Ez az összes VV-ben igy volt!Szóval a sok agyatlan nem tudom mit hözöng!!Nem hözöngeni kellene hanem szavani kelett volna és akkor no problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én úgyan nem szavazok ilyen hülyeségekre mert inkább másra költöm de aki itt hözöng az inkább szavazon és ne hüzöngjön.

Am csak néha néha átkapcsolok a (nat geo-ról és egyéb csatornákról)ha reklám van VV-re de annyi is böven elég hogy lássa az ember ki uncsi (gigi) és ki csinálja a müsört (Éva)

ID.OTÁK aki ezen veszekszik még annyi esze sincs mint egy légynek.Mondjuk ezt a müsort sem az értelmes embereknek találták ki

2011. ápr. 3. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
jah, azért nézel te nat geo-t, meg VV-t egyszerre. jól megaszontad.
2011. ápr. 3. 22:37
 2/14 anonim ***** válasza:
egyet értek veled!
2011. ápr. 3. 22:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
kérdező 1 segg hülye
2011. ápr. 3. 22:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Jah értem ti tudatlanok!Nálatok nincs távszabályzó vagy csak egyszerüen a reklámot szeretitek nézni!!!!!GRAT!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 3. 22:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Most mivan??, Én azt írtam hogy teljesen egyet értek veled, kedves kérdező!
2011. ápr. 3. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:

tulajdonképpen mi miért vagyunk tudatlanok? azért, mert TE magyarázkodsz, hogy csak nézEGETed a VV-t? meg azért, mert állításod szerint te vagy az egyetlen, aki bár nem nézi, de mégis tudja, hogy megmutatják a fantomképeket a műsor vége felé?

barátom, ebből nem mászol ki, akármilyen alpári is leszel...

2011. ápr. 3. 22:47
 7/14 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Bocsánat nem neked szólt hanem a többi sületlennek!!!

Utolsó válaszoló:

Már bocs az 1-3 valóvilágot még néztem is!De ez a 4. széria olyan elvetemült állat,gyökerekel van tele hogy 5-10 perc is sok belölük nem hogy napi 1 óra.És ahoz nem kell a párbajt megnézni hogy tudjam megmutatták-e az arc képeket mert ezel van tele az egész oldal!!!!!

2011. ápr. 3. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:
tök8, melyiket mennyire nézted, vagy nem nézted, mi csak a te kérdésedre válaszoltunk és attól még nem mi vagyunk a tudatlanok, meg hőzöngők...
2011. ápr. 3. 23:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Azt mond már el miért is hözöngök?
2011. ápr. 3. 23:09
 10/14 anonim ***** válasza:
senki nem írt olyat, hogy te hőzöngsz, nem tudom, ezt honnan veszed.
2011. ápr. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!