Akik azt mondják VV Évára hogy alkoholista tudják mit jelent?
Az én szótáram szerint az alkoholista azt jelenti, mikor valaki rendszeresen iszik, kisebb-nagyobb mennyiségben. Amit Éva és Alek művel a közelébe nincs ennek, pláne hogy meg is van tőlük vonva az alkohol. Attól hogy mikor kapnak kihasználják még nem lesznek alkoholisták.
Egyébként lefogadom hogy Gigi is nagy iszákos odakint(mármint ő is iszik ha van, pl buliban), hát még a Béci, ő belőle még a drogokat is kinézem, sőt szinte kizárt hogy ne szívott volna be rendszeresen.
azok hülyék
Eleve általában egy héten egyszer van buli akkor adnak nekik piát és akkor Béci is ugyan úgy szokott inni csak azt nem mutatják
Attól, h te hülye vagy a szótáraddal együtt még nem jelenti azt h mindenki az.
Az alkoholista nem azt jelenti, h rendszeresen iszik, hanem h függő.
Én is minden hétvégén beb*asztam annó még se voltam alkoholista, mert egyébként ha kimaradt egy hétvége, nem kezdtem el izzadni.
Az viszont egy kezdő alkoholista tünet, h idegbajoskodik, ha lealkoholistázzák.
Érzi ő is hogy baj van, és még meg is erősítik ebben:D
Alkoholista!
A párbajt követően kaptak egy üveg pezsgőt, és pontosan lehetett látni a bejátszáson, hogy hogyan kunyerálta Alekosztól az övét. Vérig sértődött, mert Alek nem öntötte át a pohár teljes tartalmát. Mi ez, ha nem az alkohol hiánya? Miért nem elég egy koccintásra annyi, amennyi jut? Tipikus alkoholista viselkedés. Állandóan azt vágja a Béci fejéhez, hogy Gigi eldugta a boros demizson kulcsát. Tehát majd' megdöglik attól a tudattól, hogy van bor, de nem lehet hozzájutni. Alkoholista, mert, ha kapnak piát, akkor sem tud mértéket tartani, mert nagyon rövid idő alatt segg részegre issza magát. Összeöntögeti a maradékot (!!!), de nem alkoholista?
Kíváncsi lennék arra, hogy mit fog szólni, ha visszanézi saját magát. Egy egész országnak mutatkozott be. Gratula!
Ja.... és pontosan tudom, hogy mit jelent az alkoholizmus, mert nem 14 éves vagyok.
Hihetetlen volt, ahogy egy korty pezsgőért is képes volt koldulni. Még az sem tartja vissza, hogy tudja, a nézők körében alkoholfüggőként tartják számon.
Ja! Bocsánat! Elfelejtettem, hogy ezzel csak őszintén játszik, tehát ez mindenképpen értékelendő viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!