Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Akik azt mondják VV Évára...

Akik azt mondják VV Évára hogy alkoholista tudják mit jelent?

Figyelt kérdés

Az én szótáram szerint az alkoholista azt jelenti, mikor valaki rendszeresen iszik, kisebb-nagyobb mennyiségben. Amit Éva és Alek művel a közelébe nincs ennek, pláne hogy meg is van tőlük vonva az alkohol. Attól hogy mikor kapnak kihasználják még nem lesznek alkoholisták.

Egyébként lefogadom hogy Gigi is nagy iszákos odakint(mármint ő is iszik ha van, pl buliban), hát még a Béci, ő belőle még a drogokat is kinézem, sőt szinte kizárt hogy ne szívott volna be rendszeresen.

2011. ápr. 3. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
gigi ri.banc.
2011. ápr. 3. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

azok hülyék

Eleve általában egy héten egyszer van buli akkor adnak nekik piát és akkor Béci is ugyan úgy szokott inni csak azt nem mutatják

2011. ápr. 3. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Aki idegbajos lesz, ha nem hagyják piálni azt jogosan hívják alkoholistának. Éva az alkoholizmus több tipikus tünetét mutatja.
2011. ápr. 3. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól, h te hülye vagy a szótáraddal együtt még nem jelenti azt h mindenki az.

Az alkoholista nem azt jelenti, h rendszeresen iszik, hanem h függő.

Én is minden hétvégén beb*asztam annó még se voltam alkoholista, mert egyébként ha kimaradt egy hétvége, nem kezdtem el izzadni.

Az viszont egy kezdő alkoholista tünet, h idegbajoskodik, ha lealkoholistázzák.

Érzi ő is hogy baj van, és még meg is erősítik ebben:D

2011. ápr. 3. 23:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem úgy vettem észre mintha idegbajos lenne alkohol elvonás miatt...
2011. ápr. 3. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ott már baj van,ha vki(Éva),összeönti sunyiba a többi piáját!Többször le.aszt.k,h ne dugja el a piát magának másnapra.
2011. ápr. 3. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
értelmes ember olyat mond amit ért h mit jelent...ÉVA BÜDÖS KURRVA RIBBANC MAJOOM ÉGETTE MAGÁT köpködött össz vissza fetrengett a színpadon....ekkora 1 átokfajzatot nem basszott Európa!!!!!
2011. ápr. 3. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy nem alkoholista, de hogy idegbeteg, az tuti.
2011. ápr. 3. 23:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Alkoholista!

A párbajt követően kaptak egy üveg pezsgőt, és pontosan lehetett látni a bejátszáson, hogy hogyan kunyerálta Alekosztól az övét. Vérig sértődött, mert Alek nem öntötte át a pohár teljes tartalmát. Mi ez, ha nem az alkohol hiánya? Miért nem elég egy koccintásra annyi, amennyi jut? Tipikus alkoholista viselkedés. Állandóan azt vágja a Béci fejéhez, hogy Gigi eldugta a boros demizson kulcsát. Tehát majd' megdöglik attól a tudattól, hogy van bor, de nem lehet hozzájutni. Alkoholista, mert, ha kapnak piát, akkor sem tud mértéket tartani, mert nagyon rövid idő alatt segg részegre issza magát. Összeöntögeti a maradékot (!!!), de nem alkoholista?

Kíváncsi lennék arra, hogy mit fog szólni, ha visszanézi saját magát. Egy egész országnak mutatkozott be. Gratula!

Ja.... és pontosan tudom, hogy mit jelent az alkoholizmus, mert nem 14 éves vagyok.

2011. ápr. 6. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Hihetetlen volt, ahogy egy korty pezsgőért is képes volt koldulni. Még az sem tartja vissza, hogy tudja, a nézők körében alkoholfüggőként tartják számon.

Ja! Bocsánat! Elfelejtettem, hogy ezzel csak őszintén játszik, tehát ez mindenképpen értékelendő viselkedés.

2011. ápr. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!