Éva tényleg ekkora alkoholista, hogy képes volt még a többiek pezsgőjét is ellopni?
Én is ki akartam írni ezt a kérdést.
Pedig sokan szeretik Évát, de elég szégyen és szánalom ez a nő.
Míg a többiek kint voltak elköszönni a tanároktól, addig ő összeöntötte a pezsgőket, majd visszajöttek, és keresték a pezsgőjüket, ő meg csak úgy nyugodtan ült, mint aki semmit sem csinált.
A másik pedig, hogy Anikó kapta az ajándékot, mert ő fejlődött a legjobban a hét alatt, hogy ki volt bukva, de már Stholnak azt mondta, nem azt nézték, hogy ki mennyire okos (mert ő egyetemre járt)...nem kellene ezt hangoztatnia, hogy ő mennyire tud, mert inni és hisztizni azt tud!
Alekoszra is megsértődött, mert ugyanúgy beszél Anikóval, mint anno vele, neki nem mindegy, mert ott a barátja, bár a helyébe kidobnám Évát.
És ha az akkor mi van?
Oli meg tényleg ekkor szrkeverő?
Gigi tényleg ekkora rbanc, mint ahogy idekint látni lehet?
Szandika tényleg ennyire közönséges, hogy azt mondta kinyírja Olivért, mert féltékeny Anikóra?
Jerzy tényelg ennyire buta, hogy így bedől Giginek?
soroljam még?
Az hogy Éva alkoholista esetleg, az egy betegség bmeg!! És azt nem kibeszélni,meg gúnyolni kell, hanem majd meggyógyítani!
Szánalmas akik emiatt akarják lejáratni őt.
Csak tudod az a szégyen, hogy ezt kell az embereknek látni, hogy a pia hiánya van, de ha beteg, akkor nem a villába, hanem elvonóra kellett volna mennie.....b@meg!
Na kár, hogy nem 3 hét lett a szavazásból!
Én nem akarom lejáratni, ő járatja le saját magát, de az RTL is mutatja.....
Idekint mindenkinek volt előélete, ami engem nem igazán érdekel! Az a lényeg, hogy bent mit csinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!