Gigi 55%? :|

Figyelt kérdés
Szerintetek meg lehet még fordítani?
2011. ápr. 3. 21:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
most kezdek el szavazni:))
2011. ápr. 3. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Remélem, nem.
2011. ápr. 3. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
ez kamu. mégis mi másért mutatnák meg, ha nem azért, hgoy azt higgyük, hogy éva tényleg lentvan ugyhogy szavazzunk? ne viccelj. legalábbis remélem. ha gigi megy vissza, én tényleg nem nézem tovább. kiesett oli, szandi, éva. szerencsétlen alek marad.
2011. ápr. 3. 21:05
 4/15 A kérdező kommentje:
De most komolyan?! Azt akarják az emberek hogy kuss legyen az egész műsorban? -.- Gigi semmit nem csinál, ebben mi a jó?
2011. ápr. 3. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
jaaaj nehogymár az a ribanc gigi menjen vissza!!!!! SZAVAZZATOK ÉVÁRA!!!
2011. ápr. 3. 21:06
 6/15 anonim ***** válasza:

kiakadtam teljesennnn.

remélem valami tévedés volt az a kép

remélem megfordul az állás, mert azt hitték az éva fanok hogy ő vezet.

azon is gondolkodok hogy a százalékot kicserlték, hogy szavazzan még többen, és a végén pedig elől lesz a több százalék.

2011. ápr. 3. 21:07
 7/15 anonim ***** válasza:
33%
Hajra Gigiiiiiii!
2011. ápr. 3. 21:07
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
ti is szavazzatok Évára ne haggyátok küldtem már 2-őt!
2011. ápr. 3. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
na én most kezdtem el szavazni. elegem van Gigiből!
2011. ápr. 3. 21:10
 10/15 Thurston ***** válasza:
37%

Ez egyébként rohadtnagy ötlet az RTL részéről. Nyilván vágják, hogy Évának nagy rajongótábora van, és lebecsülik Gigit, ami igazából tökre fordítva is el tud sülni. Mint látjuk. Jó nagy bevétel lesz ebből, és Évának is kedvez tulajdonképpen.

Nem fogom nézni mindenesetre, ha Éva kiesik. Azt meg fogom lesni, amikor a fináléban Alekosz szétrúgja a valagukat. Ugyan Alekosz sem érdekel már annyira, mint korábban (meg nem is bírom annyira), de a többiek arcát látni akarom, amikor veszítenek. Rokk.

2011. ápr. 3. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!