VV Ildinek miért nem sikerül semmi?
Sajnáltam ezt az Ildit a Csillag születikben. A Való Világban is olyan furcsa volt, erőltetett, görcsös. Furcsa! Soha nem láttam még ilyen embert.
Nem is csúnya, átlagos az arca, csinos az alakja, a Csillag születikben csinos is volt, nem is néz ki tök hülyének, bár tudjuk, hogy műveletlen, de ez elsőre nem jön le. Tehát nem rossz összességében az egész nő, de mégis...
Mitől ilyen furcsa, irritáló lány ő?
A személyiségében van valami, vagy a gondolatvilága nem oké, vagy miért ilyen megmagyarázhatatlanul idegesítő?
Ismerek ilyen embert életben, katasztrofálisan ostoba. Azért olyan furcsa a szeme és erőltetett a mosolya, mert állandóan a környezetét vizslatja, hogy mit szólnak ahhoz, amit épp csinál. Épp ezért nem tudja magát elengedni, idegesítő erőlködésnek tűnik minden megnyilvánulása.
Valahol fenn van az a video, mikor ment párbajozni, az összes nyugodtan ki tudott menni az ajtón, ő ott rángatta és szerencsétlenkedett, még mondott is valamit "mosolyogva". Egyszerűen olyan ember, aki nem szokta a kamerát és soha nem is fogja megszokni. Minden idegszálával arra koncentrál, ezért természetellenes.
Én pedig épp az elsők ellentétjére gondolok.
Szerintem totálisan meg van győződve arról, hogy ő egy szuper egyéniség, teljesen jó fej, mindent tökéletesen csinál, vicces...És sajnos nem veszi észre, hogy ezek a dolgok nem így vannak. Épp azért, mert meg van róla győződve, hogy ő a tökéletes minden tére, ezért minden helyzetben, környezetben "előre tolja" magát, hogy ő legyen a központban. Nála is működne a mondás: A kevesebb sokszor több.
Köszi a válaszokat!
Akkor, ha jól értem, ez az Ildi azért olyan irritáló, mert olyan akar lenni, amilyen igazából nem, és ezért olyan fura és megjátszott.
De azért az is olyan furcsa volt, hogy a villában a saját kortársai között volt fiatal huszonévesekkel, és velük sem találta a hangot. Vagy hülyeségeket és oda nem illő dolgokat mondott, vagy nyafogott a zárt falakon. De soha semmi normálisat nem tudott hozzászólni a társalgáshoz.
Az oké, hogy nem igazán tehetséges, de még a saját korosztályával sem tud semmiről beszélgetni.
Nem olyan buta a többi villalakó, ahogy ő beállította, hogy mindenki erkölcstelen, meg ilyenek, szerintem vannak bent kimondottan intelligens emberek, még Szandikának is meglepően jó meglátásai voltak.
Lenézte őket, vagy csak simán nem találta a hangot velük? És egyáltalán kivel tudná ő megtalálni a hangot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!