Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem vicces ez a...

Szerintetek nem vicces ez a Jerzy? :D

Figyelt kérdés

Komolyan én már olyan jóízűeket kacagok rajta. Olyan kis nevetséges, nem veszi észre magát.

A mostani legszánalmasabb kijelentései közé tartozik, mikor Évának hangoztatja, hogy "nem mertél kihívni, mert féltél" háhháhhá. Hát ez nem vicces?:)

Kiváncsi vagyok, mikor kimegy az az őszinte szerelme..mi lesz vele:)

2011. ápr. 2. 09:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Buta paraszt ...
2011. ápr. 2. 12:58
 12/24 anonim ***** válasza:

Jerzy egy buta birka.

Nem nevetséges, hanem inkább szánalmas.

Majd akkor esik pofára amikor holnap Éva kint hagyja Gigit.

Utána ő következik , őt meg Anikó hagyja kint.

2011. ápr. 2. 13:19
 13/24 anonim válasza:

Szerintem is az.Egyértelműen kint hagyná Éva.

Jobb lett volna ha őt vitte volna...és akkor nem kell ott nézni tovább.Szánalmas az a gyerek: D

És akkor még örül h. bent marad,csak azért maradt bent mert alig csinál valamit,amit csinál is azt is Bécinek köszönheti.+ gyenge és nem még nem vitték ki.Először az erősebbeket vitték ki mint pl.: Oli ...ő 10000-szer jobb Jerzynél még is kint van.De nem azért mert Jerzy jobb Olinál.

2011. ápr. 2. 13:27
 14/24 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:27

Nem sokáig kell már nézni Jerzyt , a következő párbajon kint hagyja Anikó! :D

2011. ápr. 2. 14:28
 15/24 anonim ***** válasza:

Jerzy tudja hogy a hülye emberek idekint el is hiszik ezt, mármint hogy Éva fél tőle. Persze ehhez hülyének kell lenni, mert tényleg csak a hülyék hiszik el. Lehet Jerzy erősödött, ezt én is elismerem, de szerintetek pl komolyan erősebb lett Giginél? NEM, akkor meg mi a fszt ugráltok itt? Hiába lett erősebb, Éva nem azért nem hívta ki mert fél tőle, ert Gigit erősebbnek tartja, és erősebb is, akkor meg miről beszélünk?

Jerzy butus, majd ha Gigi kiteszi a szűrét akkor magához tér, én csak azt nem értem Jerzy rokonai hogyan nem látják mennyire befolyásolja Jerzyt Gigi és Béci, és minek kampányolnak Gigi mellett?

2011. ápr. 2. 15:20
 16/24 A kérdező kommentje:

61%-os, de gyökér vagy:DDD

Szerintem te is olyan lehetsz, mint Jerzy, háhhhá.

2011. ápr. 2. 16:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
te meg akkora lúzer lehetsz mint Sosetosz háhhhááááááá
2011. ápr. 2. 18:46
 18/24 A kérdező kommentje:

Húú, de megmondtad:D ülj le egyes.

Így összességében akkor egyetért velem mindenki, ennek örülök. Köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 2. 19:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne gondold ,hogy mindenki egyet ért veled ,csak nem írnak.
2011. ápr. 2. 19:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Néhány év alatt sok pasit "végigpróbált" prosti könnyen meg tud szédíteni egy olyan tök buta pasit, mint ez az Erzsi. Ennek még nője se volt soha, melegekkel foglalkozott. De ha kijön az Erzsi és a Gigi, a napi 300 eurós prosti úgy dobja, hogy csak úgy nyekken. Alaposan kihasználja a két ravasz Rácz, de nem veszi észre. Gigi a pénzes pasikra hajt, nem egy ilyen lúzerre.
2011. ápr. 2. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!