Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem vicces ez a...

Szerintetek nem vicces ez a Jerzy? :D

Figyelt kérdés

Komolyan én már olyan jóízűeket kacagok rajta. Olyan kis nevetséges, nem veszi észre magát.

A mostani legszánalmasabb kijelentései közé tartozik, mikor Évának hangoztatja, hogy "nem mertél kihívni, mert féltél" háhháhhá. Hát ez nem vicces?:)

Kiváncsi vagyok, mikor kimegy az az őszinte szerelme..mi lesz vele:)

2011. ápr. 2. 09:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is nevetséges. Egyébként nincs bajom Jerzyvel, nem rossz srác ő, csak naív, és nem látja a fától az erdőt. Alekosz csak hülyéskedett, vagyis csak az Évát akarta húzni azzal a kijelentésével, hogy a Jerzy megerősödött, és Évának fel kell kötni a gatyát, ha vele akar menni. Évát is idegesítette ugyan ez a dolog, de a Jerzy-Béci-Gigi-Laci tábor úgy bevette ezt a szöveget, hogy hihetetlen, és még Béci veri a nyálát, hogy Alekosz irányítja Évát...

Nem értem honnan szedik, hogy Kerzy most úgy megerősödött, hisz kb. 3 hete mikor ilyen esélylatolgatást tartottak a villában, Jerzy nevét szinte mindenki mondta, hogy ellene tuti visszamenne. Mégis mit gondolnak? Azért mert el tud mondani egy mondatot anélkül hogy 5-ször megakadna benne akkor már megerősödött? Azért gondolhatnának arra is, hogy a 3 hónap alatt ami előtte volt, az emberek már elkönyvelték valahogy, és most ez a 2-3 hét nem változtat olyan sokat.

2011. ápr. 2. 09:44
 2/24 anonim ***** válasza:
22%
Alekosz is nevetséges úgyhogy...
2011. ápr. 2. 09:51
 3/24 A kérdező kommentje:
Egyetértek első, ahogy mondod:) Nekem sincsen különösebb problémám vele, de azért mindennek van határa:D Majdnem sírtam már, mikor ezt kijelentette Évának:)
2011. ápr. 2. 09:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Kedves második. Semmi köze ennek Alekhoz.
2011. ápr. 2. 09:55
 5/24 anonim ***** válasza:
Éva a fürdőben saját maga számlálta Alekosznak,h. úgy érzi a jótékonysági héten Jerzy megerősödött.Ezt már csak nem tagadhatod le.De igen van hozzá köze Alekosznak,ugyanis egy vv-ről beszélünk.
2011. ápr. 2. 10:09
 6/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az utóbbi néhány napban valamiért megváltozott. Most mrá viccesebb is lett, benne van a poénokban Bécivel. Amúgy ezek a házba való belógások Bécivel elég viccesek szerintem. Én mostanában jókat kacagok rajtuk, bár Bélát ki nem állhatom :D (Na jó, a teste az hűűű de ez másik történet :D) Visszatérve Jerzyre szerintem kicsit jobban kinyílt mostanában. Szerintem mióta a műsor középpontjai kiestek, azóta jobban feloldódott.
2011. ápr. 2. 10:23
 7/24 A kérdező kommentje:

Egy, azaz 1 VV szereplőről tettem föl a kérdést, nem a VV szereplőkről összességében. Szóval nem is értem, hogy mit szeretnél, de vicces vagy.

Ha meg azt mondta Éva, hát mondja. Az még nem jelenti azt, hogy annyira felerősödött volna, hogy Évát is legyőzze. Azért kérem szépen, az már vicc lenne. Aleknak meg végképp semmi köze ehhez, mert nem róla szólt a kérdésem. köszi.

2011. ápr. 2. 10:24
 8/24 anonim ***** válasza:
Erzsi szerencsétlen buta, mint a föld, könnyen kihasználja két Rácz. Röhögni lehet rajta, de hogy ő erős lenne? Bent ezt hiszik a Gigiről is, pedig az sem igaz.
2011. ápr. 2. 11:31
 9/24 anonim ***** válasza:
neked minden 2. szavad az ,h . vicc -észrevetted vicces gyerek?
2011. ápr. 2. 12:41
 10/24 anonim ***** válasza:
Te meg másért nem jöttél ide, csak hogy kötöszködj. A kérdés konkrétan Jerzyről szólt, nem Alekoszról, vagy a többiekről. Igen, tény az is, hogy mindenki úgy tartja a villában, hogy Jerzy felerősödött, és igaz is, hogy kinyílt, benne van a bohóckodásokba, ilyesmi, de egy dolog az, hogy felerősödött, meg más dolog az, hogy most annyira nagy számnak érzi magát, hogy még Évát is kint hagyná. Bár még ezzel sincs gond, végül is nem kell, hogy leértékelje magát, csak tényleg olyan fontos állandóan ezt hangoztatni, és az Éva alá dörgölni, hogy gyáva? Így kicsit olyannak tűnik nekem, mintha ezzel a Gigikéjét minősítené le. Pár hete még azért gyávázták, mert tudták, hogy Gigit nem merné kivinni, csak a Jerzyt, most meg azért, mert mégis Gigit választotta? Szerintem tök mindegy, csak valamibe belekössenek Évával kapcsolatban.
2011. ápr. 2. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!