Felfigyeltetek rá, hogy Éva az egyetlen magyar a VV-ben?
Anikóban semmilyen "vonóval" nincs, nem tudom, honnan veszitek ezt...
És honnan tudod, hogy Éva annyira magyar?Baukó, elvileg szlovák név, ha jól tudom.
15:49
Te is érdi vagy? Én is itt lakom a közelben:)
"A roma és a zsidó is magyar!"
Ezt a választ megkönnyeztem. Olasz vagyok, itt élek Magyarországon, itt születtem. Iskolás korom óta, bántottak a többiek, hogy cigány vagyok. Csúfoltak a barna hajam, a barna szemem, a barna bőröm miatt. Kiközösítettek, és megaláztak. Mikor nagyobb lettem, több emberrel találkoztam, aki ugyan összesúgott a hátam mögött, hogy "Ez cigány?" de aztán odajött, megpróbálni megismerni. Egy darabig tiltakoztam, mindenkinek elmondtam, hogy Olasz vagyok. Ma már ha meghallom, hogy valaki ezt kérdezi, felemelt fejjel mondom, hogy igen, cigány vagyok. Mert inkább vagyok egy büszke cigány, és mint egy fehér nagy magyar, aki előítéletekkel, gusztustalan köpköd és mutogat a másikra. Bocsánat az OFFért.
16:05-ös vagyok
Kérdésre kérdéssel felelsz?:)
Én százhalombattai vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!