Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Sex és Newyork elyik évadzár...

A Sex és Newyork elyik évadzáró részében búcsúzik Mr Big olyan szívszorítóan? A nagy monológjára gondolok. Asszem itt szakítottak először

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
fujj de utálom azt a nagy lófejű nőt....olyan ronda, mint a bűn, meg nem nézném soha ezeket a gagyi filmjeit....
2011. márc. 30. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Én láttam minden részt, de nem emlékszem, hogy Mr Big valaha is "nagymonológozott" volna bármely szakításnál...

Első szakításnál Carrie hagyta el, mert a férfi nem volt képes kifejezni, hogy fontos számára, hogy ő az igazi.

A második szakítás meg azt hiszem akkor volt, mikor Big elutazott Párizsba egy időre.

2011. márc. 30. 08:32
 3/7 A kérdező kommentje:

nagyjából meg tudnád mondani, melyik évadban lehetett ez?

ezek?

:)

köszi

2011. márc. 30. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Akár pontosan is megtudom (kis utánanézéssel) :)

- 1. évad, 12. rész (A szentek bevonulása)

- 2. évad, 12. rész (Gyönyörteli fájdalom)

2011. márc. 30. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
De egyébként ha pontosítanád, hogy milyen monológra gondolsz (mire emlékszel belőle?), akkor lehet pontosat is tudnék mondani.
2011. márc. 30. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:

megtaláltam végül amit kerestem, a második évad utolsó része, amikor Big eljegyzi Natasát :(

a búcsú rész érdekelt, mert ott idéztek egy filmből, és valami miatt (asszem egy cikket olvastam erről, hogy az évtized búcsúzása)megragadt bennem. most megnézem a filmet eredetibe :)

köszi a segítséget :)

2011. márc. 31. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Megfordult a fejemben, hogy esetleg erre gondolsz, bár ez nem volt kimondottan szakítás, inkább amolyan búcsú féle. :)
2011. márc. 31. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!