Miért gondolják a Villa lakók, hogy Laci "ERŐS"? Mindig ezt mondogatják. Kivinni sem merik.
Utolsó, áhhhhhhhh:-)))) behaltam:-)
Nekem se hiányozna, ha szétdurranna:-))
Gyerekek, én is rákerestem, nem bírtam ki.És találtam is egy oldalt, amin az érdemeit ecsetelik.ez volt benne:
"Dr. Lázár László a katonaságban kezdte, majd a belügyminisztérium állományában folytatta a szakmát. A 39 éves testőr innen különböző biztonsági cégekhez "igazolt", '97-ben Izraelben dolgozott, majd az amerikai nagykövetség biztonsági szolgálatának vezetője lett. 2002-ben alapította meg saját cégét, azóta testőröket képez ki és dolgozik a szakmában. Az évtizedek alatt nagyon komoly nemzetközi üzletemberek és politikusok személyi testőre volt, dolgozott többek között a szaúdi herceg, az ukrán miniszter és az olasz államügyész mellett is."
Ez bizonyára mind igaz is.De nektek nem furcsa, hogy egy ilyen ember, aki ezeket véghezvitte, jelentkezik a Valóvilágba?Egy tulajdonképpen szennyműsornak nevezhető valamibe?Ez valami elárul az agyi kapacitásáról, legalábbis nekem.Nem hiszem, hogy miután egy ilyen műsorban szerepelt, és nevetségessé tette magát egy ország előtt, igényt fog tartani rá a szaúdi herceg, az ukrán miniszter vagy az olasz államügyész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!