Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez tényleg való világ fail,...

Ez tényleg való világ fail, vagy átszerkesztették?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 24. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy volt kirakva a chatelés...Az rossz dátummal volt kirakva, de a párbaj után.Talán ha ránéztél volna előtte a vv oldalára, akkor tudnád, hogy nem volt kirakva...
2011. márc. 25. 12:56
 12/15 A kérdező kommentje:
csak megkérdeztem. nem mondtam hogy bunda,csak kíváncsi voltam. Amúgy meg nem hiszem ,hogy átöltözött volna a beszélgetés közben. de mind1, csak a véleményekre voltam kíváncsi :D és ha ottvan az élő felirat,akkor az nem összefoglaló, kedves 1.
2011. márc. 29. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

"és ha ottvan az élő felirat,akkor az nem összefoglaló, kedves 1."

ott a pont

2011. márc. 29. 23:00
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Az "élő" nem azért volt ott...ennyire korlátoltak vagytok, vagy nem nézitek a műsort?(ha meg nem nézitek, akkor felesleges a kérdés...)
2011. márc. 29. 23:04
 15/15 Thurston ***** válasza:
53%

20:12

Ne foglalkozz ám vele, hogy azóta belinkeltek egy videót, amiben a teljes beszélgetés látható, Jerzy nadrágos mizériájával együtt.

Az élő feliraton meg gondolkodj el egy picit...

2011. márc. 30. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!