1/15 anonim válasza:
Milyen fail? Lebuktak, hogy az egyórás összefoglalókat úgy vágják össze..?
2/15 anonim válasza:
Hmm akkor értelmezem neked. Ez azt jelenti, hogy kamu, megrendezett az egész való világ. Érthető?
3/15 anonim válasza:
21:16
Hm. Akkor én értelmezem neked, hogy mire utaltam: aki szerint ez bármiféle bizonyíték arra, hogy a VV megrendezett, az ostoba. De legalábbis abszolút nem tud saját gondolatmenetet megalkotni.
4/15 anonim válasza:
21:16
A harmadik kommentben eleg sok az igazsag. Tovabb nem is magyarazom, mert az megint nem osztonozne senkit sem gondolkodasra.
5/15 anonim válasza:
Itt a válasz a kérdésedre: [link]
6/15 Thurston válasza:
Haha, ezzel a videóval elég elegánsan beégették a barmokat. (Mert komolyan, aki a kérdésben linkelt videó alapján bundát kiáltott, arra nincs jobb jelző, minthogy barom...)
7/15 anonim válasza:
Igen, köszönöm, pont erről beszéltem az első hozzászólásban.
8/15 anonim válasza:
ezek a viedók annyira szánalmasak, hogy csak na, és ennek köszönhetően ami tényleg a kamut bizonyítja már senki nem fogja komolyan venni, mert ilyen baromságokat terjeszt néhány agyatlan. a VV 24 órájából te kb 40 percet látsz, attól mert nem látod hogy Jerzy átöltözik, miért ne öltözhetne át? attól mert te még nem láttál 100millió ft-ot egyszerre, attól még létezik...
9/15 anonim válasza:
a videó tényleg úgy van összevagdosva,de tuti hogy megvan rendezve az egész mert mielőtt a Dika kiesett volna előző nap(pár óra alatt észrevették) felkerült a honlapra hogy chatelj élőben a kiesett Szandikával,azért ez már gáz
10/15 anonim válasza:
Már nem kérdés, hogy meg van rendezve. Ne ezen lovagoljatok, hanem fogadjátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!